cluc24

vineri, 7 iulie 2017

5 joburi avantajoase pe care le poti avea in perioada studentiei




Anii de facultate se numara printre cei mai frumosi din viata fiecarui om, indiferent de domeniul de studiu ales, pentru ca ei reprezinta o perioada dinamica, in care ai posibilitatea sa iti faci o multime de prieteni si, nu in ultimul rand, sa ramai cu foarte multe amintiri placute. Daca esti student sau studenta, iar perspectiva de a te angaja pentru a strage cativa banuti iti face cu ochiul, citeste, in continuare, cateva sugestii cu privire la ce ai putea sa faci. 
    Iata care sunt joburile pe care studentii le aleg cel mai frecvent:
·         Videochat
In ultimii ani, videochat-ul a devenit o optiune extrem de avantajoasa pentru tinerele care isi doresc sa fie independente din punct de vedere financiar, acest tip de job aducandu-le foarte multe avantaje. Poti afla despre angajari la studio de videochat pe beyou-studio.ro, iar daca ai un aspect fizic placut si abilitati bune de comunicare, un astfel de job ti se va potrivi ca o manusa. Vei beneficia de discretie, training-uri, un pachet salarial foarte atractiv, precum si de posibilitatea de a interactiona cu oameni din strainatate si de a-ti exersa abilitatile de vorbire a limbii engleze.
·         Model
Foarte multe studente cu un aspect fizic de invidiat reusesc sa se intretina si chiar sa fie independente lucrand ca modele. Daca vei face si tu asta, nu doar ca vei avea beneficii financiare foarte mari, dar vei avea si posibilitatea de a calatori foarte mult cu agentiile de modeling cu care vei lucra. Astfel, desi nu este un job accesibil tuturor, daca indeplinesti toate criteriile cerute de agentii pentru a fi model, nu trebuie sa mai stai pe ganduri. O astfel de oportunitate poate reprezenta inceputul unei cariere exceptionale!
·         Call center
Desi este un job pe care multi nu il vad cu ochi buni, munca intr-un call center poate fi perfecta pentru tine daca iti place sa comunici, interactionezi si empatizezi usor cu cei din jur sau, pur si simplu, iti doresti sa iti dezvolti aceste abilitati. Fiind potrivit atat pentru fete, cat si pentru baieti, un job in call center poate reprezenta un avantaj destul de mare, atunci cand, dupa terminarea facultatii, iti vei dori sa ai un job foarte bine platit, pentru ca demonstrezi, in acest fel, ca ai experienta.
·         Promoteri
Acest tip de job este ideal daca iti doresti un program foarte flexibil, ca sa te poti ocupa in voie de studii. In general, candidatul ideal pentru un post de promoter trebuie sa fie extrem de comunicativ, sa aiba o infatisare ingrijita si placuta si, atunci cand e nevoie, sa aiba cuvintele potrivite la el. Vei interactiona cu foarte multe tipuri de oameni, asa ca printre calitatile tale ar trebuie sa se numere si arta de a fi convingator, pentru ca vei avea de promovat diferite tipuri de produse si servicii.
·         Work and Travel
O modalitate de a castiga bani, care se regaseste din ce in ce mai frecvent in preferintele studentilor, este Work and Travel. Acest program aduce reale avantaje, pentru ca imbina utilul cu placutul. De asemenea, un astfel de job le este adecvat mai ales celor care isi doresc foarte mult sa calatoreasca, pentru ca au posibilitatea sa mearga peste tot prin lume, sa cunoasca oameni noi si, in acelasi timp, sa castige sume destul de mari de bani. 

Motivele pentru a-ti dori un job in timpul facultatii pot varia de la persoana la persoana, dar, in mod sigur, o astfel de experienta iti poate fi extrem de utila. Alege jobul care ti se potriveste cel mai bine, in functie de abilitatile si preferintele tale, si pregateste-te sa inveti o multime de alte lucruri noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu