cluc24

luni, 9 februarie 2015

EVOLuam



Telefoanele sofisticate cu diferite aplicații și dotări, laptop-urile performante, tabletele de toate felurile, televizoarele complet dotate  au apărut de-a lungul timpului în viața pașnică a oamenilor pentru a le îmbunătăți stilul de viață.
De multe ori, aceste noi tehnologii noi apărute, înfluențează ritmul și viața.
Fiecare își dorește, în limita bugetului să fie în pas cu evoluția tehnologiei. În general este greu dar nu imposibil!
În această perioadă, cele mai solicitate produse, au ajuns, pe lângă telefoane, tabletele. Fiecare încearcă, prin diferite strategii, promoții, să obțină ceva bun și de calitate.
În această categorie, intră doar  anumiți producători ai acestui gadget. Pentru a fi performant și util, tableta trebuie să aibă două camere foto (dotare rar întâlnită în categorie redusă de preț ), să aibă neapărat un procesor Quad Core precum și o autonomie extinsă.
Cine caută găsește...la Evolio  !
Realizat cu un design elegant, slim – de numai 9.3 mm, cu carcasă mată, textură anti-alunecare și antireflex, Evolio Axis 7″ HD  este tableta care-i satisface atât  pe cei mai exigenți, cât și pe cei mai puțini dotați financiar viitori posesori ai acestui obiect.
Procesorul performant, care este  Quad Core, ce împreună cu de memoria RAM de 1 GB asigură o operativitate sporită precum și rularea perfectă a aplicatiilor (  jocuri cu grafică complexă). Memoria interna de 8 GB este suficientă pentru depozitarea jocurilor, fotografiilor, melodiilor, fisierelor video precum și altor aplicații.Dacă se adaugă un card Micro SD, de 32 G, aeastă tabletă devine mai mult decât perfectă, atât în zilele obișnuite cât și în călătoriile și vacanțele mult îndrăgite.
Echipata cu două camere foto, una principala, de 2 MP care este amplasata dorsal, ( pentru surprinderea momentelor plăcute,  a peisajelor de basm ), și una frontală (, pentru discuții online , sau pentru celebrele selfi-uri ).
Modul de conectare, se face atât prin modulul Bluetooth 4.0 cât și prin Wi-Fi cu un înalt nivel de receptivitate, în standardele b/g/n , cu slot-uri Micro USB și Micro SD.
Bateria âncorporată este de 3000 mAh, și oferă o autonomie de până la 250 de ore în standby și 6 ore de functionare continuă.
Sistemul de operare este Android 4.4 KitKat, , optimizat pentru un consum redus.
Pachetul include: adaptorul de priză, cablul USB, ghid de pornire, folie de protecție,  certificat de garanție și certitudinea că este un produs de calitate. Toate acestea, la un preț de doar...299,99 lei...Merită?



Un comentariu: