cluc24

vineri, 23 octombrie 2020

Pătrățel și poșeta Toamnei!

 

Pătrățel stă comod în fotoliu privind la televizor. Vecinica Gogoșar se ocupă de prepararea unor bunătăți care-l fac neastâmpărat pe Pătrățel.

Se deschide ușa cu putere, iar Maimuțel intră fericită și strigă spre fratele ei:

- Ura! Am găsit până la urmă ce-am vrut!

Între timp, apare și Gogonel, abia târându-și picioarele și cu un braț plin de colete. El se așează lângă Pătrățel, în celălalt fotoliu oftând:

-          Am obosit! Am fost într-o duzină de magazine!

-          Dar am găsit ceea ce am căutat! - se bucură Maimuțel iar Gogoșar intră și începe împreună cu vizitatoarea să desfacă coletele. Adică aproape ceea ce mi-am dorit....

-          Ah... - oftează Gogonel după care-i șoptește lui Pătrățel: mereu sunt nemulțumite.

Gogonel are chipul întunecat de parcă ar fi urcat Everestul în genunchi. Pătrățel se uită la el, la Maimuțel și spune:

-          Eu chiar nu vă înțeleg!

Nimeni nu-l ascultă pe Pătrățel. Acesta este îngrijorat de ceea ce se întâmplă în bucătărie și merge să verifice cuptorul. Totul pare sub control, așa că revine la locul său. Între timp, fetele au golit cutiile și au scos la iveală două poșete, o pereche de pantofi și o bluză maronie. Pătrățel mai privește o dată la produse și întreabă, intrând într-un dialog cu sora lui:

-          De ce sunt așa speciale?

-          Bărbații nu se pricep! - spune Maimuțel. Noi trebuie să ne adaptăm la tendințele lunii Octombrie, să ne inspirăm din culorile Toamnei, adică să deținem poșeta Toamnei.

-          Dar este Toamnă în fiecare an! - spune Pătrățel. Adică la anul, iar faceți o tură pe la magazine?

-          Nu fi sarcastic. Tu trebuia să vii cu mine - ripostează Maimuțel. Poate mergi cu Gogoșar, îi faci și un cadou la câte bunătăți îți prepară.

-          Eu rezolv mai ușor problemele. Am o abordare directă.

Toți cei prezenți în încăpere îl privesc pe Pătrățel. Acesta zâmbește, se ridică din fotoliu și scoate un pachet de sub măsuța unde se aflau obiectele decorative. Se uită la pachet și-l înmânează Gogoșarei:

-          Pentru draga noastră Gogoșar, o poșetă care este inspirată din culorile Toamnei.

-          ....

Gogoșar rămâne perplexă dar Maimuțel o ajută să despacheteze repede pentru a vedea conținutul pachetului. Apare o geanta din piele de culoare  maro deschis.

Pătrățel îi soptește lui Gogonel:

-          Fac pariu că ele nu-și dau seama că este maro deschis cu imprimeu paisley.

-          Ce înseamnă?

-          Nu știu, dar sună frumos și se potrivește cu Toamna. Este produs în Italia.

Fetele încep să studieze geanta maro cu imprimeu paisley care era confecționată din piele naturală. Geanta prezenta o structură rigidă prin care-și menținea forma, având dimensiune medie (32x25cm), fiind un accesoriu ideal pentru ținutele smart casual și business. Maimuțel verifică cele două compartimente principale, care sunt separate de un buzunar cu inchidere prin fermoar.

-          Ce faină este! - spune Maimuțel. Are sistem de închidere cu fermoar, două buzunare: pentru acte și pentru alte accesorii.

-          Îmi place că are două compartimente principale care sunt separate de un buzunar cu fermoar în interior.

-          Materialul este 100% piele naturală. Partea metalică este argintie!

Pătrățel se ridică din fotoliu, își scoate ruleta din buzunar pentru măsurători și începe o prezentare exact ca un vânzător de accesorii pentru doamne:


-          Geantă maro, cu următoarele dimensiuni: L: 32cm, l: 11cm, h: 25cm. Cureaua este reglabilă și detașabilă de la minim 55 cm la 105 cm. Aceasta face parte din colecția de genti femei  care oferă noblețe, eleganță și rafinament. Să o porți sănătoasă Gogoșar!

Gogoșar rămâne fără cuvinte, se lasă îmbrățișată și sărutată pe obraz de către Pătrățel după care spune:

-          Mulțumesc. Dar nu trebuia, mai bine îi luai Maimuțelei, că e sora ta!

-          I-aș fi luat, dar ei îi place să cutreiere prin magazine!

-          Gata. De acum se ocupă Pătrățel du cumpărături - spune Gogonel.

-          Hai că te-am scăpat pentru anul viitor - zise Pătrățel care scoate de sub aceeași măsuță, un alt colet, pentru sora lui.

Maimuțel ia pachetul din mâna fratelui ei, devorând hârtia și scoate la iveală una dintre cele mai frumoase genti de umar  de culoare maro. 


-          Maro este culoarea anotimpului Toamnă. Sper că-ți place!

-          Da! Mulțumesc - se bucură Maimuțel.

Geanta din piele naturală, de culoare maro avea o structură ușor rigidă ce determina forma fixă a genții care putea fi purtată pe umăr, prezentând o curea reglabilă. Poșeta este practică, elegantă dar și comodă.

-          Ce fain că are sistem metalic de închidere cu fermoar. Are un compartiment principal, un buzunar croit pe interior ce se inchide cu fermoar. Are și buzunar exterior cu închidere prin fermoar.

-          Știu că sora mea vrea multe buzunare și acelea să se închidă cu fermoar - spune Pătrățel.

-          Partea metalică este argintie, piele naturală și dimensiuni L: 15cm, l: 7cm, h: 20cm - spune Maimuțel care imită operațiunile de măsurare anterioare ale lui Pătrățel.

-          Da. Sunt fabricate în Italia și comandate online, din fața laptopului, comod, de pe un site specializat.

-          Care ?

-          Laptopul meu.

-          Nu, care site? - întreabă Maimuțel.

-          Acum îți pot spune că deja ai tot ce-ți trebuie. Este vorba de Manier.ro unde găsești ceea ce-ți dorești, de calitate și cu promoții importante.

-          Aha! Să vedem și noi - spune Maimuțel

-          Înainte... vreau ceva dulce - se plânge Pătrățel.

-          Mulțumesc frățioare - spune Maimuțel care-și îmbrățișează fratele care oftează.

-          Alt dulce vroiam - spune Pătrățel care tresare când vede că pe măsuța ce ascunsese cadourile, sub un servețel, se afla un platou plin de prăjituri pe care-l aduce Gogoșar către băieți.

Pătrățel era fericit. Reușise încă o dată să-și surprindă femeile din viața lui. Nu știa prea multe despre modă, stil sau vestimentație dar a studiat și s-a informat, online dar și ofline. Își verifică capul, pentru a vedea dacă a dispărut cucuiu produs de o geantă a unei femei care-l agresase, neștiind de ce o privea insistent. Vroia doar să fie informat !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu