cluc24

sâmbătă, 5 martie 2022

Cuvinte și gânduri noi... la început de Spring Superblog!

 

Cuvinte pesimiste...

 Începe o nouă ediție a competiției Superblog, sezonul de primăvară Spring SuperBlog.

Am stat și m-am gândit mult, până să mă decid dacă voi participa sau nu, datorită faptului că viața ne oferă poate prea multe provocări în timp și spațiu și uneori nu le putem face față în totalitate.

Dacă acest articol este publicat, înseamnă că îmi asum o nouă participare, conform ideilor filozofice: OMUL ESTE CA O TRESTIE, CARE SE ÎNDOAIE ÎN BĂTAIA VÂNTULUI, DAR NU SE RUPE.

În viața trebuie să-și asumi riscuri și să treci peste ele, doar așa, putem evolua.

 



Gânduri optimiste...

 Începe o nouă ediţie Spring Superblog. O competiţie care durează aproape două luni, fiind presărată cu premii interesante într-o întrecere plină de suspans. În cadrul ei, bucuriile şi supărările, fericirea şi tristeţea, agitaţia febrilă, calmul precaut şi dorinţele proprii ale fiecărui participant fac deliciul concursului.

Fiecare porneşte cu o anumită speranţă, idei (unele dispar în timp, iar în locul acestora, răsar altele, poate mai bune, sau nu, conform deciziilor juriului) şi gândul de a ajunge la final, de a termina competiţia. Toţi fiind alergători de cursă lungă.

Cu această ocazia îmi anunţ participarea la Spring Superblog 2022, dorind succes tuturor iar cei mai buni să câştige în călătoria printre cuvinte!. Fiecare ţinteşte spre un ideal, un obiectiv, care poate fi atins!

Mă bucur că am cunoscut mai mulți bloggeri în cadrul acestei competiții și sper să menținem starea de veselie, prietenie, indiferent de cât de aprigă devine competiția.

La această ediție voi participa cu doua bloguri personale:

- Cluc24 - https://cluc24comicehaioase.blogspot.com/

- Mendre - https://mendre.ro

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu