cluc24

vineri, 21 septembrie 2018

Borsec, un brand care face cinste României


Branduri românești

Se spune că România este doar o piață de desfacere pentru produsele aduse din import. Dar nu este chiar așa, pentru că avem și noi branduri de calitate care aduc prestigiu țării.
Problema este că noi nu reușim să facem de multe ori față competiției, nu la calitate ci la prețuri. Deseori produsele românești sunt mai scumpe decât altele similare, dar nu identice, din import, dar au calitate superioară.
Un produs românesc ca să fie un brand puternic trebuie să aibă o atenție constantă îndreptată către consumatori și să aibă diferențieri calitative care să aducă plus valoare produsului. Aceste avantaje se obțin în timp, după o istorie bogată și cu rezultate acceptate de client.

Borsec - Regina Apelor Minerale

În acest an, 2018, Borsec a fost ales din nou ca fiind cel mai puternic brand românesc, conform clasamentului realizat anual de Revista Biz, conform unor metodologii și standarde conforme. Acest clasament BrandRo, măsoară „puterea” mărcilor românești din perspectiva investiției de încredere și afectivitate care le este acordată de către consumatori. Performanţa mărcilor românești se măsoară pe baza a trei indicatori: importanța mărcii, gradul de utilizare și notorietatea ei.
Apa minerală Borsec este naturală și își are originea în izvoarele situate în partea de nord-est a României, în depresiunea Borsec din județul Harghita. Brandul Borsec este un brand 100% românesc ce are în spate o istorie de peste 210 ani. Izvoarele de origine au calități curative benefice asupra organismului pentru mai multe tipuri de boli precum cele de diabet, boli cardiovasculare sau afecțiuni inflamatorii.
Borsec are o istorie bogată și a primit aprecieri din cele mai vechi timpuri.


Borsec - brand românesc de prestigiu

Borsec este o apă minerală tipic românească, apreciată de peste două secole și poartă cu mândrie denumirea de „Regina Apelor Minerale”, distincție acordată la Viena chiar din anul 1873.
Mulți cercetători au descoperit beneficile și remediile pe care le oferă această apă minerală. „Apele minerale naturale din Borsec sunt ape bicarbonatate, calcice, magneziene, sodice, hipotone, neferuginoase, respectiv cu un conținut foarte scăzut de fier. Această diversitate de constituenți chimici naturali conferă apei calități curative deosebite. Au un conținut echilibrat de minerale, un conținut scăzut de fier şi o concentrație ridicată şi stabilă de CO2 natural. Toate aceste caracteristici poziționează apa Borsec ca fiind una dintre cele mai bune ape minerale naturale” - reprezintă o mică parte din informațiile utile care se regăsesc pe pagina oficială a brandului și pe pagina aferentă pe rețeaua de socializare a companiei Borsec. Rolul tămăduitor al apei minerale Borsec a fost recunoscută la Viena chiar din a doua jumătate a secolului al XVII-lea
Fiecare dintre noi, avem câte un Borsec, care să ne astâmpere setea și să ne aline durerile care vor întârzia din ce în ce mai mult, până la dispariție...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu