cluc24

joi, 6 septembrie 2018

Cine nu participă, nu căștigă!


Azi am avut o zi, cum nu am avut aproape tot anul. Am câștigat premii la trei campanii pentru bloggeri. Se pare că azi este aceea zi norocoasă, care vine o dată la zeci de ani. Pentru a păstra un pic de aceste reușite, m-am decis să mă înscriu și să particip la competiția SuperBlog 2018.
Această competiție se adresează blogger-ilor dornici de andrenalină, nervi și rezistenți la stress. SuperBlog 2018 durează de la 1 octombrie până în 30 noiembrie după care urmează petrecerea și Gala, care au loc în Poiana Brașov la hotel Royal, unde se vor decerna premii și diplome.
Anul trecut a fost frumos pentru că am cunoscut bloggeri valoroși, iar cu o parte dintre ei, și cu alții noi, ne-am întâlnit la Mamaia, în perioada 4-6 mai 2018.
Sunt conștient că voi avea și dezamăgiri de la cei 18 sponsori ai concursului, dintre care opt sunt noi, dar sper să trec cu bine peste toate piedicile care apar în cale. Nu voi fi nefericit, pentru că nu voi avea timp să mă gândesc la aceste sentimente, fiind concentrat la multiplele probe ce vin rapede, din două în două zile. Inspirația a fost în concediu câteva zile pentru a reveni cu forțe proaspete și cu gânduri pozitive.
Mult succes tuturor și să ne re(vedem) cu bine!



PS: M-am gândit la blogul cu care să particip, dar cele mai bune rezultate le-am obținut cu idei comice...deci....
Cine nu participă, nu poate câștiga, nici nu poate pierde dar ratează momente de neuitat care pot fi amintiri plăcute în albumul vieții!

Un comentariu:

  1. Bine ai venit in SuperBlog - editia aniversara de 10 ani! Multumim pentru inscriere si iti amintim ca luni, 1 octombrie 2018, se lanseaza prima proba a competitiei. Daca vrei sa primesti probele direct in inbox, iti recomandam sa te abonezi la newsletterul nostru: https://blog.super-blog.eu/ Te asteptam cu drag la linia de start. Inspiratie si succes din plin!

    RăspundețiȘtergere