cluc24

vineri, 3 februarie 2017

Experienţa mea, alături de Blogal Initiative



Viața este ciudată, uneori primești de la ea câte o palmă când nu te astepți, iar alteori ești surprins de anumite evenimente fericite.
De când am avut tentative de a scrie în mediul online, am avut parte atât de evenimente plăcute sau neplăcute cât și de unele total neașteptate.
Unul dintre cele mai surprinzătoare momente a fost când am căștigat concursul de blogging, în urma căruia am participat la Regata Marilor Veliere, în Constanța ca blogger partener. A fost o experiență plăcută, de care chiar aveam nevoie!
Alături de alți bloggeri și echipa BlogalInitiative am asistat în perioada 8-11 septembrie 2016 la expoziția de nave cu veliere care a avut loc in Portul Constanța.
Pe lângă vizitarea „bijuteriilor” marine, am asistat la defilarea marinarilor, concursuri marinărești și concerte de neuitat. Cele două nave românești participante în competiţie au fost impecabile.

 

  
Ultima zi a fost una specială, fiind plecați într-o călătorie cu bricul Mircea, pentru a saluta în larg, navele participante la competiţia ce tocmai începea. Aceste nave se deplasau doar prin intermediul velelor şi a vântului.


  

Pe lângă expoziţia de nave, petrecerile din port, mega-concertele au ţinut capetele de afiş ale evenimentului fastuos. Am vizitat şi celebrul hotel Vega, unde s-a turnat pelicula “Nea Mărin miliardar!”.
 




Acolo am întâlnit şi bloggeri locali, prieteni ai scrisului şi am văzut cu adevărat ce înseamnă viaţa de blogger.
Am folosit puţine cuvinte deoarece, imaginile spun totul!
Cu ocazia acestei călătorii din prezent, în trecut, am văzut că poate exista un viitor.... Mulțumesc Blog Initiative și Kooperativa 2.0.

5 comentarii:

  1. Articolul este ca unul obisnuit vorbind despre site-ul celor de la Mega....oricum imi place ca e pe scurt si explica toate avantajele oferite de Megahost.ro
    Succes in continuare

    RăspundețiȘtergere
  2. Megahost este o companie care a dovedit multa seriozitate si competenta, de aceea recomand sa utilizati toate facilitatile la dispozitie si sa aveti astfel un loc sigur pe internet si la un pret conveanbil pentru a va gazdui site-ul propriu, blogul, afacerea online care pot fi produse ori servicii !!

    RăspundețiȘtergere
  3. Megahost este o companie care a dovedit multa seriozitate si competenta, de aceea recomand sa utilizati toate facilitatile la dispozitie si sa aveti astfel un loc sigur pe internet si la un pret conveanbil pentru a va gazdui site-ul propriu, blogul, afacerea online care pot fi produse ori servicii !!

    RăspundețiȘtergere