cluc24

marți, 28 februarie 2017

Rochii de top de la StarShinerS

Numele de StarShinerS este unul predestinat, simbolizând un star al modei.
Moda este schimbătoare și trebuie să corespundă cerințelor exigente ale publicului și mai ales capriciilor reprezentantelor sexului frumos. Uneori este greu să-ți adaptezi ținuta pentru evenimentele la care participi și să te simți și bine, nu în pielea ta, ci în ținuta vestimentară.
Culorile sunt importante în alegerea ținutei. Culoarea are efecte psihologice atât asupra omului cât și a comportamentului său. Culorile calde transmit emoții, dorință de confort și nu numai....
Rochii seara.... este o expresie des folosită de doamnele și domnișoarele care se pregătesc de evenimente importante, care au loc seara, când jocul de lumini, are un rol important, ce poate amplifica sau distruge o ținută care totuși pare perfectă.
Nu există rochia perfectă, doar cea ideală.
Una dintre cele mai frumoase și apreciate rochii este Ana Radu Captivated Blue...


O rochie albastră, căptușită pe interior, cu voal este mai mult decât perfectă. O rochie puțin transparentă care însă nu trădează singurătatea, depresia, așa cum se susține, că simbolizează culoarea albastră. Din contră, aceasta converge spre încredere, loialitate și mai ales înțelepciune. Albastrul este o culoare populară care duce la o stare de relaxare, de contemplare, de admirație.
Conform culturii antice, albastrul este culoarea care alină bolile și tratează durerile... de orice fel, chiar și de iubire! Doar este luna dragostei! Se știe că albastrul este culoarea intelectualului, simbol al unei iubiri ascunse.... ce trebuie să iasă la suprafață. Această culoare liniștitoare, poate fi începutul unei povești de iubire.
Această rochie este una de top model pentru petreceri nocturne, participând nonverbal la distracție și petrecere.

A fost și înca va mai fi, luna iubirii. Bărbații sunt concentrați pe cadouri...
Rochii dama... este unul dintre cuvintele cheie ale bărbaților în căutările lor, de a satisface gusturile femeilor, a persoanelor dragi din viața lor.
O altă rochie reprezentativă este rochia de colecție Ana Radu Selection Burgundy, cu un design impecabil, din voal, care este căptușită în interior. Talia este prevăzută cu un cordon care-i oferă un farmec aparte. Este o rochie lungă, decoltată la spate și fără mâneci. Culoarea burgundy este una specifică anotimpului rece dar ideală atât pentru toamnă cât și pentru primăvară. Culoarea este o combinație perfectă între vișiniu și negru.

Negrul este o culoare ce simbolizează durabilitatea, încrederea, puterea, autoritatea. Pe lângă faptul că este o culoare sobră, este și una controversată. Femeile îmbrăcate în combinații de negru, emană constanță, înțelepciune și prudență.

Sunt multe rochii elegante, care pot simboliza anumite lucruri, ce trebuie să iasă în evidență, iar modelele de rochii StarShinerS, reusesc să le scoată cu succes, în prim plan.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu