cluc24

vineri, 1 iulie 2016

Totul este mega!



Orice companie îşi prezintă activitatea şi portofoliul de produse şi servicii prin intermediul instrumentelor virtuale, ale internetului. Se poate observa conform studiilor de specialitate că internetul şi tehnologiile aferente au avut şi au în continuare o puternică dezvoltare.
O companie care nu are un site web este ca şi inexistentă. Orice informaţie, pentru clienţi, consumatori se caută întâi pe internet, apoi în cadrul magazinelor fizice.
În zilele noastre Internetul este cea mai utilizată formă de publicitate pentru majoritatea firmelor. Oportunitate pentru a crea imaginea unei firme şi pentru a atrage clienţi este marketingul prin intermediul Internetului. Firmele furnizează informaţii tehnice şi utilizează pagina de web ca o platforma pentru lansarea noutăţilor firmei. Folosind propriul website ca pe un magazin, ele oferă produse şi preiau comenzi.
Comerţul este facilitat cu ajutorul Internetului, acesta oferind o posibilitate de a se realiza cumpărături prin reţea, având facilitatea de a consulta cataloage electronice a produselor şi serviciilor. Există firme unde relaţiile de afaceri se derulează prin reţea  între furnizori şi clienţi, acestea fiind o alternativă la comunicaţiile “tradiţionale”.
Pentru o bună şi rapidă funcţionare este nevoie de găsirea unui domeniu propriu, unic. Pentru această se caută cea mai avantajează posibilittate de Gazduire Site, în care beneficiarul să aibă cât mai multe facilităţi.
Serverul ales, adică calculatorul Host, care este conectat la reţeua ce pune la dispoziţia celorlalte calculatoare propriile resurse trebuie să fie capabil să reziste la toate computerele conectate la acesta. Dacă un periferic, o aplicaţie sau chiar un fişier întâmpină o asemenea problemă, compania îşi poate pierde vizitatorii direcţionaţi spre acesta. Deci se poate spune că este nevoie de un MegaHost!
Unul dintre cele mai utilizate platforme pentru inregistrări de domenii proprii este cel de GazduireWeb megahost.ro/  care oferă hosting nonstop. Se poate spune că acolo totul este “mega”!

Imaginea unei companii este reprezentată de numărul clienţilor şi ceea ce percepe publicul legat de activitatea acesteia. Pentru creşterea acestei aprecieri, investiţiile în domeniul virtual, al instrumentelor de internet este inevitbilă şi oportună. Fiecare companie deţine un domeniu propriu, găzduit pe un server profesionist. Astfel compania are adrese de mail personalizate, care sunt verificate antivirus de către serverul central.
Mai nou, în domeniul marketingului a apărut o nouă sintagmă:
“Dacă nu apari pe internet, atunci nu existi!”.
În prezent, majoritatea blogurilor şi a siturilor, indiferent că sunt personale sau de grup, îşi desfăşoară activitatea pe domenii proprii.

188 de comentarii:

  1. Asa este, ai dreptate, cu totii ar trebuii sa citim aceste randuri ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citind, fiecare dintre noi descoperim diverse lucruri de care nu stiam, sau nu le intuiam!

      Ștergere
  2. daca nu apari pe net atunci nu existi

    RăspundețiȘtergere
  3. Un articol care merita sa fie citit.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc de apreciere si lectura!

    RăspundețiȘtergere
  5. Intr-adevar, orice companie îşi prezintă activitatea pe internet. Cu ajutorul marketing-ului online si al SEO-ului, pot ajunge destul de sus!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un brand se promoveaza pe internet, implicit prin puterea blogurilor si a altor accesorii aferente din mediul virtual.

      Ștergere
  6. Un articol comic si haios.

    RăspundețiȘtergere
  7. Este adevarat ca o companie care nu are un site web este ca şi inexistentă.Imaginea unei companii este reprezentată de numărul clienţilor şi ceea ce percepe publicul legat de activitatea acesteia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Internetul vine in sprijinul companiilor. Prin acest instrument virtual se pot transmite informatii pentru clienti, fie ele pozitive, fie negativ.

      Ștergere
  8. Reclama pe internet a unui website, prin care se prezinta servicii, produse, idei de afaceri etc.,este foarte importanta pentru bunul mers al afacerii. Hostingul este indicat sa fie la un pret rezonabil, iar website-ul ar trebui sa reflecte foarte eficient afacerea in sine. Acest hosting, prezentant mai sus, este foarte potrivit pentru afacerile unor persoane fizice dar si juridice !

    RăspundețiȘtergere
  9. Rata succesului ar fi foarte scazuta daca o companie nu ar avea un site web care sa atraga clientii si care sa le satisfaca interesul. Foarte bun articolul, dar si folositor!

    RăspundețiȘtergere
  10. Este foarte clar ca comertul online se dezvolta tot mai mult .Vedem o tendinta crescatoare si aici,in Romania in utilizarea acestor instrumete eficiente de dezvoltare a afacerii.Sunt surprins sa vad persoane din toate categoriile sociale si de varste diferite ,utilizand astfel de instrumente.

    RăspundețiȘtergere
  11. imi place articolul
    Unul dintre cele mai utilizate platforme pentru inregistrări de domenii proprii este cel de GazduireWeb megahost.ro/ care oferă hosting nonstop. Se poate spune că acolo totul este “mega”!

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc pentru sfaturi si informarea cu ultimele tendinte. Comertul online este viitorul. Va avea de castigat si curieratul....

    RăspundețiȘtergere
  13. Rata succesului unei firme il reprezinta clientii.Daca firma nu ar acea un site web,clientilor le-ar fi greu sa gaseasca informatii despre firma.

    RăspundețiȘtergere
  14. Un articol comic si haios. Multumesc pentru sfaturile si informatiile oferite acest articol este unul foarte bun.

    RăspundețiȘtergere
  15. O firma fara internet este practic inexistenta in zilele noastre unde informatia este la putere . Pe langa faptul ca va avea mai putini clienti fata de cele "promovate" pe internet , va avea si un renume mai slab decat celelalte.

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu cred ca :Unul dintre cele mai utilizate platforme pentru inregistrări de domenii proprii este cel de GazduireWeb megahost.ro/ care oferă hosting nonstop. Se poate spune că acolo totul este “mega”!

    RăspundețiȘtergere
  17. O firma fara un site bun este ca si inexistenta. Fara un site gestionat ca lumea si fara o publicitate adecvata nu prea exista sanse de succes.

    RăspundețiȘtergere
  18. Foarte interesant articolul. Intr-adevar, Internetul este foarte important pentru o companie de orice fel, deoarece ajuta mult la dezvoltarea acesteia. In zilele noastre, cei mai multi oameni cauta intai pe internet detalii despre o companie. Felicitari pentru articol!

    RăspundețiȘtergere
  19. Un articol interesant. Pentru o companie internetul este vital , deoarece ajuta la promovarea produselor , serviciilor , precum si la vanzarea acestora on-line.Felicitari pentru articol. Asteptam altele la acelasi nivel ca acesta.

    RăspundețiȘtergere
  20. Unul dintre cele mai utilizate platforme pentru inregistrări de domenii proprii este cel de GazduireWeb megahost.ro/ care oferă hosting nonstop. Se poate spune că acolo totul este “mega”!

    RăspundețiȘtergere
  21. Este interesant articolul.Ai foarte mare dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  22. Un articol deosebit care subliniaza cu putere rolul internetului in afaceri.

    RăspundețiȘtergere
  23. mia placut acest articol si iin general citesc foarte mlte articole asemanatoare

    RăspundețiȘtergere
  24. Site-urile web ajuta foarte mult la promovabilitatea diferitelor lucruri. pentru ca suntem in epoca internetului si toata lumea acuta informatii online blog-urile si site-urile web ajuta foarte mult oamenii. De exemplu, eu, atunci cand am nevoie de o informatie o caut pe internet, atunci cand vreau sa aflu mai multe lucruri despre un hote, o sala de fitness sau altele, la fel, le caut pe net.

    RăspundețiȘtergere
  25. foarte interesant articolul

    RăspundețiȘtergere
  26. Un articol foarte util . Chiar imi place sa citesc asemenea articol.

    RăspundețiȘtergere
  27. interesant! util ! felicitari !

    RăspundețiȘtergere
  28. Este un articol bine structurat.

    RăspundețiȘtergere
  29. “Dacă nu apari pe internet, atunci nu existi!”. Cred ca fraza asta, in zilele noastre, sta la baza tuturor domeniilor de activitate.

    RăspundețiȘtergere
  30. Da, internetul este de acum esenţial. Pe de altă parte, este acum cu atât mai greu să te singularizezi în spaţiul virtual. Îţi trebuie un alt fel de "look" ca să atragi atenţia.

    RăspundețiȘtergere
  31. consider ca orice filma are nevoie de o prezentare a acesteia in mediul online. de aceea intelept ar fi pentru toti antreprenorii sa faca acest lucru

    RăspundețiȘtergere
  32. Unul dintre cele mai utilizate platforme pentru inregistrări de domenii proprii este cel de GazduireWeb megahost.ro care oferă hosting nonstop. Se poate spune că acolo totul este “mega”!

    RăspundețiȘtergere
  33. foarte interesant articolul.

    RăspundețiȘtergere
  34. Foarte bine...consider ca orice firma are nevoie de o prezentare in mediul online

    RăspundețiȘtergere
  35. Foarte bun articol, util si interesant! Este evidenta dezvoltarea comertului online.Vedem o tendinta crescatoare si in Romania in utilizarea acestor instrumete eficiente de dezvoltare a afacerii.Surprinzator este faptul ca persoane din toate categoriile sociale si de varste diferite sunt deschise sa utilizeze asemenea instrumente.

    RăspundețiȘtergere
  36. acest articol este foarte util chiar ajuta

    RăspundețiȘtergere
  37. este mega util chiar mia placut articolul

    RăspundețiȘtergere
  38. destul de interesant. mi-ar placea sa mai citesc astel de articole.

    RăspundețiȘtergere
  39. Foarte bun articol, util si interesant! Este evidenta dezvoltarea comertului online.Vedem o tendinta crescatoare si in Romania in utilizarea acestor instrumete eficiente de dezvoltare a afacerii.Surprinzator este faptul ca persoane din toate categoriile sociale si de varste diferite sunt deschise sa utilizeze asemenea instrumente.

    RăspundețiȘtergere
  40. foarte interesant! un articol pe gustul meu as putea spune!!

    RăspundețiȘtergere
  41. este bun articolul ,si eficient

    RăspundețiȘtergere
  42. Foarte bun articolul.Am apelat la serviciile Megahost si pot confirma ca sunt seriosi si profesionisti!!!

    RăspundețiȘtergere
  43. acest articol este foarte interesant, iar serviciile la care face referire sunt de calitate. recomand cu incredere.

    RăspundețiȘtergere
  44. Foarte interesant acest articol, merita citit.

    RăspundețiȘtergere
  45. E foarte interesant , articolul putea face referinta si la raclama cu care isi poate face aparitia o firma pentru a avea succes , nu tine neaparat doar de puterea internetului si eu cred ca ar fi fost ceva in plus mai bun.

    RăspundețiȘtergere
  46. interesant acest articol si consider ca ar trebui tot mai multa lume sa il citeasca.

    RăspundețiȘtergere
  47. Un brand se promoveaza pe internet, implicit prin puterea blogurilor si a altor accesorii aferente din mediul virtual.

    RăspundețiȘtergere
  48. Un articol interesant şi util oricui are o afacere de promovat

    RăspundețiȘtergere
  49. Mi-a placut articolul care este util.De cand cu internetul este mai usor sa relationam iar promovarea pe internet este foarte utila.

    RăspundețiȘtergere
  50. paraschiv gheorghe9 februarie 2017 la 08:47

    Azi publicitatea se face pe internet, e ceea mai mare realizare, articol interesant, serviciile la care face referinta sunt interesante

    RăspundețiȘtergere
  51. “Dacă nu apari pe internet, atunci nu existi!”.
    Chiar este un articol foarte interesant bravo.

    RăspundețiȘtergere
  52. Foarte interesant articolul!Merita citit, sunt folositoare informatiile prezentate mai sus

    RăspundețiȘtergere
  53. Mi-a placut acest articol! Destul de interesant!

    RăspundețiȘtergere
  54. Mi-a placut acest articol! Destul de interesant!

    RăspundețiȘtergere
  55. Mi-a placut acest articol! Destul de interesant!

    RăspundețiȘtergere
  56. Interesant articol.Informatiile sunt putin cam concentrate.Oricum merita citit si poate chiar gandit.

    RăspundețiȘtergere
  57. Este bine definit si structurat, contribuind din plin la atingerea scopului. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  58. Cu adevarat, orice companie îşi prezintă activitatea pe internet. Cu ajutorul marketing-ului online si al CEO-ului, pot ajunge destul de sus!!

    RăspundețiȘtergere
  59. Un articol foarte interesant si util, care vine in sprijinul companiilor pentru a-si promova activitatea si existenta lor

    RăspundețiȘtergere
  60. Imtr-o lume a tehnologiilor si al inovatiilor stiintifice informarea clientilor prin intermediul internetului nu constituie un impediment ...insa este destul de important sa gasim gazduirea unui site cit se poate de avantajoasa si cu cit mai multe beneficii ...

    RăspundețiȘtergere
  61. un comentariu interesant despre megahost unul din cele mai utilizate platforme de publicitate

    RăspundețiȘtergere
  62. Un articol interesant, clar si la obiect despre Megahost.ro. Au servicii bune si de calitate. Am aflat multe de pe site-ul lor, ori de cate ori l-am accesat.

    RăspundețiȘtergere
  63. Foarte interesant articolul.

    RăspundețiȘtergere
  64. Un articol interesant, clar si la obiect despre Megahost.ro. Au servicii bune si de calitate. Am aflat multe de pe site-ul lor, ori de cate ori l-am accesat.

    RăspundețiȘtergere
  65. Articolul este ca unul obisnuit vorbind despre site-ul celor de la Mega....oricum imi place ca e pe scurt si explica toate avantajele oferite de Megahost.ro
    Succes in continuare

    RăspundețiȘtergere
  66. Interesant articol este foarte important inn ziua de azi sa te promovezi pe internet pt a avea succes

    RăspundețiȘtergere
  67. Foarte interesant articolul si de actualitate .In zilele noastre sintagma ''Dacă nu apari pe internet, atunci nu existi!'' este cit se poate de adevarata ,ai punctat foarte bine ...iar comertul on line isi ia avint ...

    RăspundețiȘtergere
  68. Megahost este o companie care a dovedit multa seriozitate si competenta, de aceea recomand sa utilizati toate facilitatile la dispozitie si sa aveti astfel un loc sigur pe internet si la un pret conveanbil pentru a va gazdui site-ul propriu, blogul, afacerea online care pot fi produse ori servicii !!

    RăspundețiȘtergere
  69. Eu cred ca :Unul dintre cele mai utilizate platforme pentru inregistrări de domenii proprii este cel de GazduireWeb megahost.ro/ care oferă hosting nonstop. Se poate spune că acolo totul este “mega”!

    RăspundețiȘtergere
  70. Foarte bun acest articol.Megahost dovedeste ca este o companie foarte serioasa.

    RăspundețiȘtergere
  71. Foarte util articol. Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  72. Interesant articol.Bine punctat!!Felicitari

    RăspundețiȘtergere
  73. Un articol interesant, chiar pentru nespecialisti. Compania Megahost merita felicitari pentru seriozitate si competenta.

    RăspundețiȘtergere
  74. interesant articol. continuati treaba excelenta.

    RăspundețiȘtergere
  75. Un articol interesant.Megahost este o companie care a dovedit multa seriozitate si competenta,au servicii bune si de calitate.

    RăspundețiȘtergere
  76. Un articol interesant.Megahost este o companie care a dovedit multa seriozitate si competenta,au servicii bune si de calitate.

    RăspundețiȘtergere
  77. Foare interesant !

    RăspundețiȘtergere
  78. Multumesc pentru sfaturi si informarea cu ultimele tendinte. Comertul online este viitorul. Va avea de castigat si curieratul....

    RăspundețiȘtergere
  79. Un articol foarte interesant despre hosting care ne explica amanuntit lucruri interesante

    RăspundețiȘtergere
  80. Un articol interesant. Pentru o companie internetul este vital , deoarece ajuta la promovarea produselor , serviciilor , precum si la vanzarea acestora on-line.Felicitari pentru articol. Asteptam altele la acelasi nivel ca acesta.

    RăspundețiȘtergere
  81. articolul este foarte bun, interesant.
    internetul este viitorul

    RăspundețiȘtergere
  82. articoulul este foarte bu si interesant
    internetul este viitorul

    RăspundețiȘtergere
  83. foarte interesant.bravo tie

    RăspundețiȘtergere
  84. interesant..Foarte bine de stiut.

    RăspundețiȘtergere
  85. Internetul este la ora actuală necesar, ba chiar obligatoriu pentru firme și promovarea propriilor prduse. Interoperabilitaea rapidă și sigură, pe care el o oferă, nu poate fi eludată astăzi, dar este dependentă de o găzduire profesională fiind.

    RăspundețiȘtergere
  86. Internetul este la ora actuală necesar, ba chiar obligatoriu pentru firme și promovarea propriilor prduse. Interoperabilitaea rapidă și sigură, pe care el o oferă, nu poate fi eludată astăzi, dar este dependentă de o găzduire profesională.

    RăspundețiȘtergere
  87. Internetul este la ora actuală necesar, ba chiar obligatoriu pentru firme și promovarea propriilor prduse. Interoperabilitaea rapidă și sigură, pe care el o oferă, nu poate fi eludată astăzi, dar este dependentă de o găzduire profesională.

    RăspundețiȘtergere
  88. Un articol interesant cu aspecte din domeniu mai putin cunoscute.

    RăspundețiȘtergere
  89. Unul dintre cele mai utilizate platforme pentru inregistrări de domenii proprii este cel de GazduireWeb megahost.ro/ care oferă hosting nonstop. Se poate spune că acolo totul este “mega”!

    RăspundețiȘtergere
  90. Multumesc pentru aprecieri si va astept la noi articole.

    RăspundețiȘtergere
  91. Un articol interesant si informativ.

    RăspundețiȘtergere
  92. Intr-adevar, orice companie îşi prezintă activitatea pe internet. Cu ajutorul marketing-ului online si al SEO-ului, pot ajunge destul de sus!!

    RăspundețiȘtergere
  93. Unul dintre cele mai utilizate platforme pentru inregistrări de domenii proprii este cel de GazduireWeb megahost.ro/ care oferă hosting nonstop. Se poate spune că acolo totul este “mega”!Intr-adevar, orice companie îşi prezintă activitatea pe internet. Cu ajutorul marketing-ului online si al SEO-ului, pot ajunge destul de sus!!

    RăspundețiȘtergere
  94. Foarte bun articol, util si interesant! Este evidenta dezvoltarea comertului online.Vedem o tendinta crescatoare si in Romania in utilizarea acestor instrumete eficiente de dezvoltare a afacerii.Surprinzator este faptul ca persoane din toate categoriile sociale si de varste diferite sunt deschise sa utilizeze asemenea instrumente.

    RăspundețiȘtergere
  95. Multumim pentru sfaturi si informarea cu ultimele tendinte. Comertul online este viitorul!

    RăspundețiȘtergere
  96. In aceast moment internetul este la putere. Unele companii îşi prezintă activitatea şi portofoliul de produse şi servicii prin intermediul instrumentelor virtuale, ale internetului. De aceea companiile trebuie sa investeasca în domeniul virtual pentru a se face cunoscute si pentru a-si dezvolta afacerile.

    RăspundețiȘtergere
  97. Aproape orice companie isi prezinta aproape intraga activitate pe internet cu ajutorul instrumentelor virtuale. Marketingul on-line le dezvolta afacerile de aceea aceste companii trebuie sa investeasca mai mult in acest tip de promovare.

    RăspundețiȘtergere
  98. Aproape orice companie isi prezinta aproape intraga activitate pe internet cu ajutorul instrumentelor virtuale. Marketingul on-line le dezvolta afacerile de aceea aceste companii trebuie sa investeasca mai mult in acest tip de promovare.

    RăspundețiȘtergere
  99. Aproape orice companie isi prezinta aproape intraga activitate pe internet cu ajutorul instrumentelor virtuale. Marketingul on-line le dezvolta afacerile de aceea aceste companii trebuie sa investeasca mai mult in acest tip de promovare.

    RăspundețiȘtergere
  100. Un articol frumos si bine scris!

    RăspundețiȘtergere
  101. Un articol util si interesant. Megahost ofera intr-adevar servicii de calitate.

    RăspundețiȘtergere
  102. Este adevarat ca o companie care nu are un site web este ca şi inexistentă. Marketingul on-line le dezvolta afacerile de aceea aceste companii trebuie sa investeasca mai mult in acest tip de promovare.
    Imaginea unei companii este reprezentată de numărul clienţilor şi ceea ce percepe publicul legat de activitatea acesteia.

    RăspundețiȘtergere
  103. Un articol foarte folositor mai ales ca marile companii ar trebui sa fie mai dispuse sa investeasca mai mult in tot ce inseamna reclama online. Implicit marketingul online le aduce lor mai apoi multiple beneficii.

    RăspundețiȘtergere
  104. Este adevarat ca o companie care nu are un site web este ca şi inexistentă.Imaginea unei companii este reprezentată de numărul clienţilor şi ceea ce percepe publicul legat de activitatea acesteia.Un articol util si interesant. Megahost ofera intr-adevar servicii de calitate.

    RăspundețiȘtergere
  105. Intr-adevar o companie depinde de existenta unei pagini web care sa atraga publicul. Marketingul online este o solutie perfecta la indemana tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  106. Un articol util cu informatii utile oricarui incepator pentru a deveni un bun utilazotor de internet.

    RăspundețiȘtergere
  107. Marketingul online este vital astazi pentru majoritatea companiilor, deoarece majoritatea ne interesam pe internet despre activitatea companiilor.
    Este un beneficiu daca fiecare companie ar investii mai mult in marketing online.
    Articolul este foarte interesant si util.

    RăspundețiȘtergere
  108. Este un articol folositor. Creeaza reclama potrivita pentru site

    RăspundețiȘtergere
  109. este un articol foarte interesant.Nu am mai vazut genul asta de articol. mie mi se pare ca ar trebui sa va acsati mai mult pe acest subiesct.

    RăspundețiȘtergere
  110. este un articol foarte interesant.Nu am mai vazut genul asta de articol. mie mi se pare ca ar trebui sa va acsati mai mult pe acest subiesct.

    RăspundețiȘtergere
  111. este un articol foarte interesant.Nu am mai vazut genul asta de articol. mie mi se pare ca ar trebui sa va acsati mai mult pe acest subiesct.

    RăspundețiȘtergere
  112. este un articol foarte interesant. cred ca ar trebui sa va axati mai mult pe genu asta de subiesct

    RăspundețiȘtergere
  113. Articolul este interesant. Multe informatii utile. Un articol folositor atat marile companii cat si firmelor mai mici. Eficenta reclama online. Implicit marketingul online le aduce multiple beneficii.

    RăspundețiȘtergere
  114. Salut! Vreau şi eu să-mi fac un site şi încă nu ştiu exact ce hosting să-mi aleg. Văd că MegaHost au preţuri destul de bune, dar nu mi-e foarte clar cam ce înseamnă spaţiul de host... Cam câte articole se pot scrie pe un site ce are 1GB spaţiu, de exemplu?
    Mersi! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna!
      Spatiul de stocare este spatiul unde se salveaza articolele si pozele de pe blog. Eu am peste 900 de articole publicate si cateva sute de poze si nu am inca ocupat un GB de spatiu.
      Daca pozele sunt la o dimensiune mai mare, ocupa spatiu mai mult. Dimensiunea imaginilor sunt afisate la proprietatile imaginilor.
      Imaginile se pot edita si se pot transforma in dimensiuni mai mici, deci ocupa spatiu mai mic.

      Ștergere