cluc24

luni, 1 decembrie 2014

Un cadou ideal!

Cum se apropie sărbătorile, mereu aud aceleaşi întrebări: „ Ce să-i luăm lui...?”, „ Crezi că ar fi potrivit de cadou...?”.
Concluzia este una singură: trebuie găsită o soluţie viabilă. Ce putem oferi celor pe care vrem să-i surprindem cu ideile noastre? Ceva legat de noile apariţii în domeniul care îi ţine în „priză”.

Mă gândeam, cum ar fi, ca toate cadourile, chiar şi pentru mine J , să le iau din acelaşi loc? Bună idee, deci am pornit în cercetare.

După mai multe popasuri, am ajuns la ceva, care mi-a atras atenţie.
Acolo, mi-am găsit, întâi pentru mine, un cadou ideal! Este o tabletă. Îmu doresc de mult timp un asemenea cadou...dar se pare că trebuie să mi-l achiziţionez singur! Dar speranţa moare ultima....Este o tabletă Insignia 1010M  ideală pentru orice aplicaţie. Pe site, am găsit şi manualul de utilizare, pe care l-am descărcat şi am început să-l studiez. Are ceeaa ce-i trebuie unei tablete performante şi utile în acelaşi timp:  10.1'' , 16G, QuadCore, având 5 Mpixeli şi are sistem de operare Android.

Am început să mă gândesc la facilităţile pe care le oferă şi la modul prin care pot intra în posesia acestuia. Sediul central al GOCLEVER este situat in Poznan, în Polonia. Producţia este realizată în Shenzhen (China), dar cercetarea şi dezvoltarea sunt supervizate de experţi din Europa, unde sunt dezvoltate noile proiecte şi produse. Da…dacă aştept să vină din Polonia…dar, am găsit şi sediul acestora din România! Deci îl pot avea mult mai repede!

Timpul trece dar am găsit ceea ce căutam. Acum repede să aleg cadouri, de aici şi pentru ceilalţi.
Deja ştiu cum fac cu cadoul pentru mine. Mi-l comanda şi mi-l trimit…eu, mie! Sau…?!

Soţia către soţ:               - Trebuie sa-mi iei un telefon nou de sărbători!
Soţul:                             -Păi celălalt….?
Soţia răspunde repede : -Păi celălalt îmi ia tabletă!
J



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu