cluc24

luni, 10 decembrie 2018

Să redăm copilăria Cristinei


Fiecare dintre noi avem anumite pasiuni care ne ghidează în viață. Amintirile care ne rămân întipărite în memorie sunt cele legate de familie, hobby-uri și ceea ce ne reprezintă în viața noastră obișnuită.
În viață trecem prin multe încercări care trebuie să ne întărească, deși nu mereu, vom reuși să trecem singuri peste aceste probleme. După un timp vom conștientiza că nimic nu este mai presus de viața omului, iar la sfârșitul călătoriei în viața lumească, beneficiile materiale nu-și mai au rostul.
Ceea ce contează pentru noi oamenii sunt sufletul și inima pe care le avem. Dacă suntem sufletiști și-i ajutăm pe cei de lângă noi, vom cunoaște răsplata bucuriei, fericirii și a împlinirii.
Indiferent de starea noastră psihică de moment, un copil inocent reprezintă ceva frumos, de viitor, o inocență care tinde spre perfecțiunea care nu există. Când un copil cere ajutor, toți trebuie să intervenim pentru că este un suflet curat la început de drum.
Sănătatea este bunul cel mai de preț al omului. Dacă suntem sănătoși, avem putere de muncă și-i putem ajuta pe cei din jurul nostru.

Ne pregătim să întâmpinăm sosirea Noului An, care sperăm să fie mult mai bun ca celelalte. În acest timp, micuța Cristina Romanescu în vârstă de doar 7 ani, are probleme de sănătate.
În ianuarie 2018, Cristina, care era o fetiță veselă și fericită, a căzut la săniuș și a fost dusă la spitalul local din Botoșani. După un consult de specialitate, familia a primit o veste groaznică când au aflat că a fost diagnosticată cu Hepatoblastom de gradul 4, cancer la ficat.
În decursul anului, Cristina a făcut 11 cure de chimioterapie la Iași. În acest moment ea trebuie operată pentru extirparea tumorii de 55/47/55 mm, iar aparatura necesară se află doar înTurcia.
Costurile acestei intervenții se ridică la suma de aproximativ 5000 de euro. Pentru a-i acorda o sansă Cristinei, Asociatia “SALVEAZA O INIMA” apelează la sprijinul elor cu suflet mare și care pot oferi o bucurie, chiar dacă nu sunt Moș Crăciun.
Donațiile se pot face prin card bancar, numerar, PayPal, SMS și se pot încheia și contracte de sponsorizare.
Asociatia “SALVEAZA O INIMA” care luptă pentru o nouă cauză umanitară, are codul de inregistrare fiscala:  31015982, și a deschis un cont bancar (IBAN) pentru aceste donații pe numele Cristina Romanescu:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX
Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001
CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001
COD SWIFT: BTRLRO22
COD BIC: BTRL deschis la Banca Transilvania Botosani
Cei care pot aduce o speranță pentru Cristina și vor să ajute o inimă mică să devină zburdalnică, pot dona în cadrul campaniei  pentru Cristina, până pe 15 decembrie 2018:
„Poți fi și tu alături de Cristina Romanescu dacă donezi 2 euro prin SMS la numărul 8832 cu textul Cristina; campania de susținere a Cristinei este organizată de către Asociația Salvează o Inimă, cu sprijinul magazinului online DAVIDAC.”
Orice ajutor, oricât de mic, este de mare ajutor. Viața se măsoară în secunde și în fapte.
Mai este puțin timp dar putem readuce zâmbetul pe chipul unui copil inocent! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu