cluc24

miercuri, 12 decembrie 2018

Polistirenul este pasul spre confortul energetic



În urmă cu ceva timp, toți ne temeam de anotimpul rece dar nu din cauza zăpezii, a gheții ci datorită bugetului necesar pentru asigurarea și menținerea căldurii necesare. Între timp, am descoperit confortul energetic și modul în care putem economisi fără a fi influențați de temperatura din exterior.
De asemenea trebuie să fim atenți la materialele pe care le folosim pentru că pot apărea repercursiuni negative, la care nici nu ne gândeam, iar cea mai periculoasă pentru sănătatea noastră este: igrasia.
Trebuie să fim conștienți că orice investiție în confortul locuinței, reprezintă de fapt încă un pas pentru protejarea noastră față de atacurile bolilor care ne pândesc la fiecare pas.
Pentru orice investiție, gândurile ne conduc spre multiple întrebări legate de necesitatea și utilitatea achiziției. În cazul asigurării confortului energetic trebuie să ne izolăm locuințele, în special pereții exteriori cu polistiren iar investiția se amortizează în mai puțin de un an.
Polistirenul are rolul de menține căldura în incinta pe care protejează indiferent de capriciile naturii.
Polistirenul este ales în funcție de locul de amplasare al acestuia: în interiorul sau în exteriorul pereților locuinței. Pentru montarea acestuia, avem nevoie de mai multe accesorii și de o mână specializată pentru execuția lucrării.
Produsele calitative și meșeriașii în lucrări sunt vitali pentru o bună realizare a ceea ce ne dorim. Putem monta chiar noi polistirenul dar cine știe cum preparăm și combinăm materialele și ne putem trezi în miez de vară sau iarnă că fațada casei o ia la vale! Avem nevoie de polistiren expandat sau extrudat, adeziv, accesorii (dibluri), vata bazaltică (pentru fațadă) și/sau vata minerală de sticlă.

Toate aceste produse necesare se pot achiziționa pachete termosistem în componența cărora găsim: polistirenul necesar (Swisspor, Hirsch, Adeplast, Austrotherm), adezivul pentru lipre, plasa de fibră de sticlă, diblurile de prindere și chiar tencuiala decorativă.
Izolând casa de intemperiile naturii șii ale mediului ambiant, chir ne înfrumusețăm locuința, după stilul și gustul nostru.
Aceste produse se găsesc pe Polisteron online și se pot achiziționa pe tot parcursul anului dar pentru montajul acestora trebuie îndeplinite anumite condiții climaterice, de temperatură astfel încât  totul se fie în armonie.. Deci putem să facem precum cei care-și fac sanie iarna și vara... car.

Spor la lucru și inspirație pentru design exterior!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu