cluc24

marți, 4 decembrie 2018

Cum se comporta anevlopele dvs?


Comparați anvelopele noi montate pe masina cu cele utilizate anterior. Ce caracteristici urmariti? Ce beneficii va aduc anvelopele in procesul de conducere?

1.Durabilitate (durata de viata a anvelopei): În funcție de o mare varietate de factori, pneurile pot dura de la mai puțin de 40 000 km până la mai mult de 60 000 km. O durabilitate mai mare poate fi importantă pentru șoferii care conduc 50 000 - 60 000 km pe an, dar cu atât mai puțin pentru un șofer care călătorește doar 10 000 pe an. Toate anvelopele de sezon pot să fie mai durabile decât anvelopele de iarnă sau unele anvelope Performance. Anvelopele de vară pot sa aiba și mai multă durabilitate pe suprafețe rutiere mai aspre.

2. Tracțiune: condițiile rutiere și meteorologice prin care  conduceți cel mai frecvent influențează foarte mult nevoile dvs. de tracțiune. Toate anvelopele de sezon funcționează bine în majoritatea celor condițiilor cilmatice; totuși, anvelopele de performanța Sava  (în general "anvelope cu o viteză mai mare și mai ridicată) oferă o mai bună "manipulare" și tracțiune în viraje, deși de multe ori sacrifică plimbarea in confort. Anvelopele de iarnă sunt în mod clar cea mai bună alegere pentru oprire și viraje in condițiile de iarnă, dar nu pot fi la fel de durabile sau liniștite ca All Season sau cele de vara.

3. Confortul și nivelurile de zgomot: Unii șoferi preferă o plimbare liniștită, care este, în general, disponibilă în mai multe situatii in functie de anvelopele masinii.
Anvelope sezoniere. O mai bună tracțiune oferită de pneurile de iarnă sau de performanță compensează o parte din această senzație de lux.

4. Eficiența combustibilului: Unii producători oferă pneuri cu rezistență redusă, care oferă în același timp o reducere cu 20% a rezistenței la rulare, sporind consumul de combustibil prin aproximativ 4% și reducerea emisiilor de gaze de eșapament. În general, acest atribut este disponibil în anvelope de calitate All Season, dar nu în timpul iernii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu