cluc24

duminică, 2 decembrie 2018

Ce incaltaminte purtam in sezonul toamna-iarna 2018/2019?


Designerii nu s-au gandit la bani  atunci când si-au imbodobit colecțiile de pantofi în acest sezon. Toamna se pregătește să fie un sezon festiv dacă pantofii de sărbătoare pe care i-am văzut sunt pentru orice ocazie.  Tesături spumante au împodobit stiletto-uri simple, iar paietele au fost observate pe toate incaltarile, de la cizme la stiletto-uri.

Pantofii de toamnă / iarna 2018-2019 pe care i-am văzut pe podium au fost hedonici și bogati - nu a existat nici o pretenție de subtilitate sau simplitate. Pantofii foarte des sugereaza festivitatea. Nu în acest sezon - a fost o revenire îndrăzneață și glorioasă la epoca inocenței, când fluturașii strălucitori s-au revarsat și șampania a curs.

Paietele aurii si argintii au fost un hit, una dintre cele mai neînfricate ofrande fiind cizmele pana la genunchi prezentate de Alberta Ferretti. Dolce & Gabbana a trimis o versiune rubinică roșie.

 Blana a fost o lovitură la Balmain, unde s-a renuntat la sandalele elegante și pantofii din piele casual M Tozzi. Saint Laurent a luat acest trend la nivelul următor cu stiletto-uri inspirate de păun. Suprafața blândă care radia din aceste numere uimitoare nu era decât o sărbătoare.

Toamna și iarna este momentul să îmbrățișați steaua voastră interioară. Nu vă îndepărtați de textura prismatică sau de siluetele dramatice.

Ghete pana la glezna au fost o tendință în sine, dar în acest sezon nu vă fie frică de un ajutor mai generos de material. Bocancii de toamnă pentru sezonul anului 2018 au dat curs pe podium, de la Givenchy la Prabal Gurung. Ne place modelul larg, deoarece dau pantofului o personalitate și o prezență. Ele sunt, de asemenea, un acompaniament perfect pentru pantaloni si blugi, iar silueta lor slouchy arata elegant purtata si abordabila.

Pantofi și ghete cu incuietori și catarame
De la bocanci până la papuci, cataramele își fac prezența pe podium Cataramele și curelele au adus caracterul și un fel de atractivitate industrială-funcțională la tendințele pantofilor pentru toamna 2018-2019. Ele oferă pantofi cu corp și suflet și pot sustine o tinuă împreună fără a fi arrogant.

Cataramele au o veche conotatie cowboy  simțită atunci când sunt asortate cu piele intoarsa, dar pot servi și unui scop futurist atunci când sunt împodobite cu accesorii argintii și aurii. Cataramele și curelele sunt prezente pe pantofii de toamnă 2018, de la tocuri la cizme până la sandale. Argintul, lemnul și aurul au fost materiale excepționale. Unele accesorii sunt fragile și utile, în timp ce altele sunt pur decorative.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu