cluc24

miercuri, 5 decembrie 2018

Apa și sănătatea


Apa - vitală organismului

Tot timpul auzim sfaturile referitoare la consumul de apă. Trebuie să consumăm minim doi litri de lichide pentru a ne ajuta organismul. Când se face referire la lichide, proporția de 90% o reprezintă apa.
Apa este esența vieții, ne hidratează și ne hrănește, oferindu-ne energia de care avem nevoie. Trebuie să o consumăm atât acasă cât și la servici, sau oriunde ne aflăm și petrecem o perioadă mai îndelungată de timp. Chiar și în timpul sedințelor îndelungate și oficiale, se oferă cafea și apă participanților.
Fie că servim masa, fie că lucrăm intens, ori ne relaxăm în fața televizorului sau la un spectacol, apa ne însoțește.

Aquatique - apa bebelușilor

Apa oligominerală naturală Aquatique a fost declarată câștigătoare la categoria “Apă minerală plată pentru sugari și copii mici”. Această cercetare a fost realizată de revista Forbes România în colaborare cu agenția D&D Research, în perioada iulie – septembrie 2016 și a inclus o amplă cercetare a opiniilor mamelor din 41 de orașe mari
Aquatique îndeplinește criteriile de compoziție și puritate pentru a fi consumată atât de bebeluși cât și de copiii mai mari. Conținutul de minerale al apei este sub 120 mg/l, valoare recomandată de specialiști.
 Folosind această apă minerală, mamele scapă de chinurile la care au fost supuse mamele și bunicile lor care trebuiau să fiarbă apa pentru a bună de băut.
În anul 2008, Aquatique a primit distincția „Grand Gold Medal“ de la Institutul Internațional de Selecție a Calității – Monde Selection Bruxelles, ceea ce demonstrează calitatea apei care îşi are izvorul în inima munţilor Carpați, în zona protejată a Parcului Natural Bucegi, de la o altitudine de 1100 de metri.

Aquatique - apa întregii familii

Această apă minerală are o compoziție echilibrată și o mineralizare redusă de doar 104 mg/l.
Aquatique este o apă minerală naturală cu un conținut de scăzut de sodiu și de  minerale, protejând organismul de o încărcare excesivă cu minerale ce pot fi dăunătoare, mai ales celor mici.
Mie îmi place apa Aquatique pentru că este microbiologic pură și are un gust plăcut și transmite sănătate, putere și energie în timp ce astâmpără și setea, așa cum alte ape minerale nu reusesc să o facă.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu