cluc24

luni, 3 decembrie 2018

Apa pură de acasă


Sună telefonul și mă trezesc dintr-un somn plăcut și odihnitor. Mă ridic din pat și mă îndrept spre baie pentru a mă pregăti de o nouă zi.
Înainte de plecare îmi beau ceaiul și-mi iau sticla de apă minerală. Înainte de a ieși din apartament, mă duc până în cămară și aduc un pet de apă pentru a se încălzi, până se trezește soția mea și bebelușul.
Cobor în parcare privind liniștit la ceas. Îmi pornesc motorul la mașină și aștept să se dezghețe parbrizul, în timp ce mă asez la volan. Îmi pregătesc o listă de cumpărături și apoi rulez încet spre locul de muncă, unde sunt întâmpinat de figurile obosite ale colegilor.
În pauza de masă savurez mâncarea apetisantă de la cantina companiei și-mi beau porția de apă pentru a mă hidrata. Colegii mei caută să afle care este secretul energiei mele și le tot spun, dar nu mă cred:
-          Beți apă! Este alimentul cel mai sănătos pentru corp!
Ultimele ore de la servici sunt epuizante dar trec cu bine. În timp ce colegii mei abia se mișcă, ca niște melci spre ieșire, eu zburd spre mașină și demarez în grabă. Mi-e dor de familie și mai am de făcut cumpărături.
Ajung la magazin și-mi iau un cărucior pornind în slalom printre clienți. Bifez toate produsele de pe listă și mă îndrept spre standul obisnuit de apă minerală de unde-mi iau baxurile mult dorite.
În timp ce stau la casă pentru a achita cumpărăturile, îmi aduc aminte că în urmă cu ceva timp în urmă eram mereu un om epuizat. Mâncam haotic și consumam apă la nimereală, când îmi aduceam aminte. De când s-a născut bebelușul mi-am dat seama cât de importantă este apa. De atunci conumăm frecvent apa minerală Aquatique pentru că este microbiologic pură și nu necesită fierberea, fiind adecvată bebelușului.
Între timp am descoperit că este o apă pură având conținutul scăzut de sodiu și minerale.
Ajung acasă unde sunt întâmpinat de soția mea și bebelușul care-mi zâmbește, pregătit de Sărbătoarea României, alături de o apă pură din inima Carpaților!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu