cluc24

marți, 23 noiembrie 2021

În timp şi spaţiu

 

Timpul şi spaţiul ne limitează, sau ne amplifică existenţa. Time is money! Indiferent de etapele prin care trecem în viață ne este imposibil să nu fim influenţaţi de timp.

Timpul ne poate fi în aliat sau duşman.  Spaţiul este definit în mod diferit de către fiecare dintre noi: spaţiul personal, spaţiul general…. totul este dependent de ceea ce vrem, cum vrem şi de ce vrem!

De câte ori nu se întâmplă să stăm în faţa calculatorului, aşteptând ca acesta să-şi facă conexiunile pentru a ne lega în timp, călătorind prin spaţiu, cu cei dragi nouă ?

De multe ori stăm şi aproape ne rugăm de computer și de internet, ca acestea să-şi facă treaba, să transmită tuturor componentelor și accesoriilor acele comenzi necesare pentru a ne putea face treaba….. Mai facem câte o mică gimnastică în jur, prin paşi mărunţi, dar nu prea mulţi sau îndepărtaţi, pentru a nu ne împiedica de cablurile pe care le-am tot poziţionat pentru a verifica diverse conexiuni.

Folosind tableta este mai greu să citim mesajele, să tastăm şi parcă este ceva prea mic, pentru zile atât de importante!  O tabletă este utilă, dar nu atunci când ai multe documente de editat, de căutat….

Telefonul … şi mai şi! Când reuseşti şi tu să scrii două vorbe, trei prostii… ai un apel, iar din neglijenţă pierzi toată munca!

Laptopul reprezintă soluţia ideală, cu menţiunea, că ecranul uneori pare prea mic…Asta şi în cazul în care nu consumi anumite licori bahice! :)

Folosind un laptop, trebuie să existe pe lângă un sistem de operare ușor și rapid, mai multe caracteristici ce definesc perfecțiunea în tehnologie.

Apple a cucerit încet dar sigur mapamondul, având o tehnologie avansată. Deci un laptop marca Apple este mai mult decât ideal pentru a se utiliza într-un spaţiu restrâns, iar timpul de răspuns la comenzi este unul mult mai scurt, datorită lipsei conexiunilor prin prea multe cabluri, iar astfel timpul redevine prieten iar orice spaţiul este unul suficient.



Noul Apple Macbook Pro 16 2021 este de departe cel mai puternic notebook creat vreodata de Apple. Acesta deține un ecran Retina captivant de 16 inchi cu 500 de niti de luminozitate, are procesoare super rapide din familia Intel Core i7, grafica se desprinde de tehnologia generației viitoare, având cea mai mare capacitate a bateriei din toate timpurile pentru un MacBook Pro. Pe lângă aceste avantaje, deține ca facilitate o tastatură Magic Keyboard și un spațiu de stocare remarcabil, deci este notebookul profesional premium pentru cei mai avansați utilizatori.

Sursa foto: Quickmobile


De asemenea, prin configurația existentă, se reduc vibrațiile astfel încât sunetul să fie cât mai clar folosind peste 10.000 de aplicații și plug-in-uri care sunt deja optimizate pentru cipul Apple cu macOS Monterey.

MacBook Pro există și în varianta cu ecran mai mic numită sugestiv Macbook Pro Apple 14 inch.

Aceste laptop-uri se folosesc cu mai multe accesorii și gadget-uri care oferă plus valoare și calitate produsului. Castile  Apple Airpods generatia 3 se integrează perfect cu laptop-ul premium pentru că este tot marca recunoscută Apple și este spatial audio, dynamic head tracking, cu încărcare și utilizare prin Wireless.

În momentul în care se achiziționează un produs al unui anumit brand, se recomandă ca și accesoriile să facă parte din aceeași ramură “familială”, atât pentru liniaritate cât și pentru anumite facilități care sunt compatibile doar pentru aceeași marcă de produse.



Acest model de laptop și de căști se găsesc în prezent doar la Quickmobile.  Aceste produse sunt disponibile în exclusivitate la Quickmobile, magazinul care depune eforturi pentru ca toți românii să aibă acces la tehnologie de ultimă generație.

Ce înțelegem prin Quickmobile? Rapiditate și mobilitate prin produse premium!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu