cluc24

duminică, 21 ianuarie 2018

O zi grea...

Sună telefonul mobil... Întind mâna și răspund. Nu este nimeni, e doar alarma de trezire. Răsuflu ușurat și o...  amân. Somnul se împrietenește cu mine....
După câteva clipe, sar efectiv din pat. Mă uit la ceasul de pe perete și prind viteză ca mașinile de la cursa de formula 1, în timp ce ronțăi o tabletă de ciocolată, lăsate pe masă.
Mă duc repede la baie și fac un duș rapid, mă uit la barba care începuse să crească dar nu am timp de ea și încep să mă îmbrac. Iau prima cămașă din dulap și când să mă închei, simt că nu mă încape. O dezbrac și o arunc pe jos, luând alta care este și ea strâmtă. M-am îngrăsat în somn? Mă uit rapid în oglinda de pe holul unde se afla dulapul cu haine. Pare deformată imaginea... că eu sunt mai slab.
Renunț la contemplare și-mi iau din mașina de spălat, cămașa purtată cu o zi înainte. Îmi iau pantalonii și-mi închei cureaua la ultima gaură. Mă încalț cu greu și transpir tot. Am făcut degeaba duș. O pornesc în alergare ușoară către autobuz.
După câțiva pași măresc viteaza, pentru că persoanele pe care le întâlneam lângă stația de autobuz, ajunseseră deja lângă blocul meu.... Aveam de recuperat aproximativ 600 de metri....
După o scurtă alergare, simt că rămân fără aer. Mă opresc și văd în zare, autobuzul care de această dată va pleca fără mine. Încă o zi afurisită. Îmi scot telefonul din buzunar, îmi șterg transpirația de pe față și de pe telefon, anunțând la servici că voi lipsi din motive de sănătate...
O pornesc agale spre propria locuință, făcând un popas în magazinul de alimente din cartier, unde cheltui cea mai mare parte din salariu. Îmi umplu coșul cu alimente și plătesc produsele la casă.
În zece minute sunt în apartament dar nu-mi mai este somn și am probleme legate de palpitație. Beau o cafea și încep să înfulec mâncarea. Golesc două recipiente de „bucate” și apoi îmi dau seama că am mâncat mult, ca de obicei! Mă întind în pat dar stomacul și gâtul nu-mi dau pace. Aciditatea își face de cap. Este timpul să resetez ceva în viața mea. Dacă începeam de acum cinci ani, eram și eu printre cei 5 000 de oameni fericiți după experiențele cu Reset Limitless?
Urmînd programul de slăbit inteligent... doar și eu am ceva minte.... pot fi în categoria celor peste o mie de clienți care au reușit să-și atingă țelurile dorite în domeniul sănătății și a greutății corporale.
Atunci o să pot să mă trezesc mai târziu, o să mi se potrivească toate cămășile din dulap, voi alerga ca în liceu spre autobuzul pe care-l voi și prinde. Nu o să transpir la orice gest sau mișcare. Voi rămâne cu bani mai mulți dacă nu voi mai cheltui așa mult pe alimente, putând face călătorii mai des, chiar și în weekend-uri, nu doar în concediu!


Deci voi renunța la alimentele nesănătoase, scăzând în greutate și o voi menține sub control, datorită dependenței de stilul de viață sănătos.
Pare tentant, nu?





2 comentarii:

  1. Tentant...pana la prima intalnire cu mancarea preferata :))
    Dar da, si eu sunt in acel moment in care realizez ca am cam depasit limita bunului simt si trebuie sa fiu atenta la alimentatie. Asa ca inteleg perfect ce vrei sa spui ��

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am mai multe mancaruri preferate... Cred ca unele sunt sanatoase. Sau...sper! :)

      Ștergere