cluc24

marți, 9 ianuarie 2018

Vrei sa iti impresionezi sefa? Iata 3 idei de cadouri corporate!

Iti doresti sa iti consolidezi relatia cu sefa ta si sa o impresionezi pe aceasta de fiecare data cand ai ocazia? Ei bine, pe langa indeplinirea atributiilor tale in cadrul firmei, poti sa ii arati celei careia ii esti subordonat ca o respecti si prin intermediul unui cadou business. Insa, pentru a reusi ceea ce ti-ai propus, trebuie sa tii cont de o serie de aspecte atunci cand alegi obiectul pe care vrei sa i-l oferi, de la personalitatea si preferintele acesteia, pana la momentul potrivit pentru a-i darui cadoul respectiv.


Iata 3 idei de cadouri corporate cu care iti poti IMPRESIONA sefa:

1.Un cos cadou cu bauturi fine
In cazul in care in viata sefei tale are loc un eveniment important, pe care il va sarbatori in cadrul firmei si iti doresti sa ii oferi acesteia un cadou care sa ii transmita mesajul ca o feliciti si ca te bucuri pentru realizarile sale, fie ele personale sau profesionale, poti miza pe un cos cadou cu bauturi fine. Pe langa faptul ca un astfel de dar este ideal pentru acest gen de ocazii, in mod cert, vei reusi sa iti surprinzi placut superiorul cu alegerea facuta, indiferent de gusturile si preferintele sale. In acest sens, Vinexpert te ajuta sa daruiesti cadouri corporate si iti pune la dispozitie o gama variata de astfel de cosuri, de unde il poti alege pe cel despre care stii sigur ca va avea efectul dorit. Asadar, daca vrei sa iti impresionezi sefa intr-un moment deosebit din viata ei, nu ezita sa optezi pentru un asemenea cadou.


2.O pereche de dresuri revitalizante
Atunci cand vine vorba despre ziua de nastere sau onomastica celei care te coordoneaza, poti opta si pentru un obiect mai putin profesional si sa alegi, mai degraba, un cadou util, pe care aceasta sa il foloseasca in viata de zi cu zi. De exemplu, poti verifica oferta de ciorapi medicinali si sa ii achizitionezi sefei tale fie o pereche de dresuri revitalizante, fie o pereche de ciorapi modelatori. Desi poate parea un dar neobisnuit, mai mult ca sigur, va fi pe placul acesteia. In plus, acest produs are o multime de beneficii pentru sanatatea si aspectul persoanei care il poarta, iar in cazul sefei tale, fara doar si poate, va fi un real ajutor pentru a se simti confortabil chiar si in cele mai aglomerate si stresante zile de munca. In consecinta, comanda o pereche de ciorapi medicinali si vei reusi sa oferi un cadou util, dar si sa iti consolidezi relatia cu superiorul.


3.Un tablou cu mesaj motivational
Un tablou cu mesaj motivational este, fara dubiu, cea mai buna modalitate prin care iti poti dovedi respectul pentru un lider, fara sa ai nevoie de o ocazie speciala. Avantajele acestui tip de cadou sunt acelea ca nu este nici foarte costisitor, este suficient de office si, mai ales, daca mesajul este ales corect, un astfel de obiect poate avea exact impactul pe care ti-l doresti. Mai mult decat atat, daca vei pune in practica aceasta idee, vei reusi sa ii drauiesti sefei tale si un obiect decorativ, cu un design foarte interesant, pe care il poate folosi sa isi infrumuseteze spatiul de lucru. Drept urmare, mizeaza pe un tablou cu mesaj motivational si, cu certitudine, vei obtine tot ceea ce ti-ai propus.


Iata, asadar, care sunt cele trei idei de cadouri care te pot inspira sa ii oferi sefei tale un obiect care sa o impresioneze, dar care sa fie adecvat relatiei profesionale dintre voi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu