cluc24

marți, 30 ianuarie 2018

Garantia oferita de producatorii de aparate de aer conditionat

Producatorii de aparate aer conditionat ofera certificat de garanție, valabil local sau international.
Dacă aparatul dvs. nu mai funcționează sau are probleme de orice fel, veți putea să îl reparați.
Marile branduri sunt cunoscute pentru fiabilitatea lor.
 Dacă cumpărați de la un producator consacrat, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la aparatul dumneavoastră de aer condiționat. Veți știi că aveți toată protecția de care aveți nevoie.

Dacă cumpărați de la unul dintre brandurile de top, ar trebui să fiți pe deplin mulțumiți de achiziția dvs.

Cu atât de multe mărci de pe piață, este dificil să știi ce să alegi. Pentru a vă ajuta să decideți, aruncați o privire la ghidul nostru rapid pentru cateva mărci de aer condiționat recomandate.

Aer condiționat DAIKIN
Fondată în 1924 ca o companie electronică, Daikin este acumlider mondial în furnizarea de aer condiționat. Unitățile lor se bucură de avantajele camerelor de purificare prin transferul de aer proaspăt din exterior spre interior, în timp ce îndepărtează orice vapori sau alergeni daunatori.

Caracteristica cea mai atrăgătoare a Daikin este concentrarea lor asupra responsabilității față de mediu și folosesc o varietate de tehnici pentru a reduce emisiile de carbon ale sistemelor lor, inclusiv instalarea senzorilor pentru oprirea aparatelor atunci când nu sunt utilizate și încorporarea tehnologiei invertoare pentru reducerea consumului de energie cu 30%. Unele modele oferă, de asemenea, acces la telecomandă, permițând utilizatorilor să regleze calitatea aerului camerelor lor, fără a fi chiar prezente. Reducerea zgomotului "șoaptă-silențios" opțiuni sunt, de asemenea, disponibile pentru acei clienți care necesită o atmosferă mai calmă la sediul lor.

 MITSUBISHI

Această companie japoneză respectată furnizează unități de aer condiționat pentru o gamă largă de clienți, inclusiv puncte de vânzare cu amănuntul și companii de mari dimensiuni. Mitsubishi se promovează ca furnizând unități de eficiență ridicată care se bucură de costuri reduse de funcționare, împreună cu modele cu emisii scăzute de carbon. Acestea oferă sisteme split pentru aplicații mici și medii, cu unitatea exterioară care controlează unitățile interioare. Mitsubishi oferă, de asemenea, sisteme VRF (flow variable refrigerant), care pot furniza încălzire și răcire utilizând un sistem integrat. Echipa de la Mitsubishi se străduiește, de asemenea, să ofere măsurători detaliate și raportarea performanțelor unităților lor. Ei au dezvoltat, de asemenea, recuperarea energiei reziduale în sistemul lor Lossnay, care recuperează aerul învechit, extrage energia și transferă energia către aerul proaspăt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu