cluc24

duminică, 5 martie 2017

Bijuteria ta… unică

Tot mai multe persoane își îndreaptă atenția, când vine vorba de cadouri, spre domeniul handmade.
Chiar din denumire, realizând o traducere simplă ne dăm seama că sunt produse realizate de mână, care nu pot fi niciodată similare, în totalitate , cu altele. Nu sunt produse de serie.
Piața de handmade s-a dezvoltat enorm în ultimul timp, de când oamenii au început să aprecieze adevărata calitate, nu doar contextul de simbol al unui cadou.
Deși apar o mulțime de categorii cu produse handmade, majoritatea oamenilor, în realitate se gândesc la bijuterii.
Bijuteriile nu sunt doar pentru femei, pentru că, în prezent, există și  bratari barbati, pe care acestia le folosesc cu rol de talisman, nu doar de moft.
Femeile au început să prefere în locul unor mărțișoare sezoniere, să poarte niște brățări specifice oricărei perioade a anului, bratari piele .

În ultimii ani, pietrele semiprețioase au reușit să cucerească publicul, iar produsele realizate din acestea fiind considerate adevărate simboluri, care reprezintă imaginea publică a persoanei respective, în cadrul societății.
Pietrele semiprețioase, pe lângă strălucirea lor, au diverse roluri terapeutice și influențează starea posesorului. S-au făcut multiple studii legate de astrologie și pietre semiprețioase specifice fiecăruia dintre zodii.
Pietrele semiprețioase în funcție de zodii sunt:
- Berbec – jasp, pietrele roșii și evident diamantul
- Taur – diamant, safir, pietre roz și vernil
- Gemeni – smarald, agat, pietre galbene și verzui
- Rac – smarald, aventurin, pietre albe, argintii și albastre
- Leu – jad, carneol, chihlimbar, deci pietre galbene, aurii și portocalii
- Fecioară – sardonix, carneol, pietre maro, verzi și bej
- Balanță – opal, coral, sardonix, diamant, rubin, pietrele verzi
- Scorpion – granatul, acvamarinul, pietre roșii
- Săgetător – perla, topazul, acvamarin, sodalit, azur, zircon, turmalină, cristal de stâncă
- Capricorn – topaz, rubin, cristal, onix, pietre cu negru
- Vărsător – ametist, opal, Lapis lazuli, obsidian, turcoaz, pietre albe și albastre
- Pesti – azurit, perle, turcoaz, safir, pietre din combinații de albastru
Indiferent de zodie, pietrele semiprețioase care încântă privirea și sufletul sunt ideale. Dacă un bărbat dorește să facă cadou unei femei, o brățară, nu poate cunoaște de la început zodia acesteia dar are oportunitatea de a fi sprijinit de anumite sfaturi, în magazine fizice sau online.
Magazinul online Bratari-handmade.ro oferă o mulțime de facilități pentru achiziția fiecărui model de brățară,chiar și mult râvnitele bratari pietre semipretioase .
Magazinul comercializează peste 700 de modele, de produse, din toate mărimile existente, realizate handmade. Materialele utilizate sunt de calitate premium, unicate, destinate pentru orice ocazie. Privirea de ansamblu asupra produsului poate duce la pierderea din vedere a unor detalii mărunte dar acestea sunt excluse datorită atenției cu care sunt realizate. Produsele sunt românești, adică handmade - made in Romania. Produsele astfel realizate sunt personalizate după dorințele clienților, fabricate din pietre semiprețioase naturale care sunt certificate de documentele aferente livrărili produselor la cumpărător.
Clientul poate solicita orice model de produs, orice mărime, după preferințe legate de culoare, tip de piatră semiprețioasă și orice alt vis al său.

Un  produs handmade este unic pentru fiecare, așa cum orice persoană este una specială! 

4 comentarii:

  1. Eu ofer numai obiecte unice, pentru ca fiecare cadou trebuie oferit din inima, in mod special.

    RăspundețiȘtergere
  2. Lumea a inceput sa ofere handmade. Din pacate situl prezentat nu corespunde cerintelor. Prefer sa cumpar de la magazine mai mici, producatori unici. Sunt mai bine realizate

    RăspundețiȘtergere