cluc24

miercuri, 20 aprilie 2016

Tricouri barbatesti care nu se demodeaza



Alaturi de blugi, tricoul pentru barbati reprezinta unul din obiectele vestimentare care nu are cum sa lipseasca din garderoba unui barbat, indiferent de stilul vestimentar pe care acesta il prefera, sau daca sunt sau nu de firma. Marele avantaj al acestor doua tipuri de imbracaminte este versatilitatea. Aceste obiecte vestimentare pot constitui la orice ora din zi si din noapte, o tinuta vestimentara decenta. Un alt avantaj al acestor articole de imbracaminte este reprezentat de faptul ca acestea nu se demodeaza, indiferent de ce se intampla pe piata vestimentara. Si pentru ca a venit primavara, motiv pentru care putem purta tricouri, haideti sa vedem care sunt tricourile care trebuie sa se regaseasca in garderoba oricarui barbat, si care nu se demodeaza odata cu trecerea anilor.
Un tricou perfect pentru zilele toride de vara este tricoul in stil nautic. Desi am zis ca tricoul este un obiect vestimentar versatil, modelul de fata este recomandat in special pentru momentele de relaxare, datorita faptului ca are un design foarte lejer.
Pentru ca in general barbatilor le place sa faca sport, este aproape imposibil sa nu ai in garderoba ta un tricou sport, nu-i asa? Desi acest tip de tricou este purtat mai mult atunci cand barbatii fac sport, nu este o regula acest lucru. Din acest motiv, acesta poate fi purtat alaturi de o pereche de blugi si o pereche de incaltaminte sport, ori de cate ori avem ocazia, nu doar in timp ce se face sport.
Barbatii conservatori, care doresc sa isi etaleze masculinitatea prin stilul vestimentar, cu siguranta ca vor avea in garderoba, cel putin un tricou cu guler in V. Si nu orice tricou cu guler in V, ci unul de firma. Deoarece acest tip de barbati pune pret destul de mare pe hainele de firma, le recomand sa achizitioneze haine tommy hilfiger. De asemenea, daca doresc sa achizitioneze pentru femeile din viata lor incaltaminte pe answear gasesc cele mai bune oferte.
Acestea sunt din punctul meu de vedere cele mai utilizate tricouri de catre un barbat. Tu ce tip de tricou preferi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu