cluc24

vineri, 28 septembrie 2018

Borsec - brand de România


Brandurile
Termenul de brand semnifică o marca comercială, ce diferențiază în percepția clientului sau al consumatorului, o organizație sau un produs de către alți rivali sau adversari de pe piață. Denumirea de brand se folosește  în domeniul publicității, afacerilor și al marketingului.
O companie sau un produs devine brand datorită celor căărora li se adresează. Un brand trebuie să aibă o istorie, o carte de vizită care să o reprezinte să-i confere o mare importanță conform gradului ei de utilizare și de percepție a publicului, de notorietatea ei.
Un brand puternic trebuie să aibă o atenție constantă îndreptată către consumatori și să aibă diferențieri calitative care să aducă plus valoare produsului. Aceste avantaje se obțin în timp, după o istorie bogată și cu rezultate îndreptate concret și acceptate de client.

Borsec - marcă de România
Și în anul 2018, Borsec a fost ales ca fiind cel mai puternic brand românesc, conform clasamentului realizat anual de Revista Biz. Acest clasament BrandRo, măsoară „puterea” mărcilor românești din perspectiva investiției de încredere și afectivitate care le este acordată de către consumatori. Performanţa mărcilor românești se măsoară pe baza a trei indicatori: importanța mărcii, gradul de utilizare și notorietatea ei.
Rolul tămăduitor al apei minerale Borsec a fost recunoscută la Viena chiar din a doua jumătate a secolului al XVII-lea
Borsec numită și Regina Apelor Minerale, distincție acordată la Viena din anul 1873, are o istorie impresionantă și își are originea în izvoarele situate în depresiunea Borsec, pe partea de nord-est a României, în județul Harghita. Brandul Borsec este un brand 100% românesc ce are în spate o istorie de peste 210 ani. Izvoarele de origine au calități curative benefice asupra organismului pentru mai multe tipuri de boli precum cele de diabet, boli cardiovasculare sau afecțiuni inflamatorii.
Cineva plecat peste hotare pentru o scurtă perioadă de timp, a simțit o mare bucurie când într-un mic magazin a găsit mult râvnita apă minerală Borsec, deci aprecierea acestei mărci, trece de frontierele țării producătoare!

Borsec și sănătatea
Un produs este bun și apreciat cu atât mai mult, cu cât este sănătos și în plus, mai este și recomandat de către specialiști.
În urma studiilor s-au descoperit beneficile și remediile pe care le oferă această apă minerală naturală bicarbonatate, cu efecte calcice, magneziene, sodice, hipotone, neferuginoase, având și un conținut foarte scăzut de fier. Datorită acestei diversități de constituenți chimici naturali, calitățile acestei ape curative sunt deosebite, având un conținut echilibrat de minerale. Pentru sănătate,  conținutul scăzut de fier şi concentrație ridicată şi stabilă de CO2 natural sunt benefice.
Toate aceste caracteristici amplasează apa minerală naturală Borsec ca fiind una dintre cele mai bune ape minerale naturale.  Regina Apelor Minerale, Borsec, se comercializează în diferite cantități și ambalaje, ceea ce o face să fie utilizabilă în orice situație și în orice loc, în orice moment al istoriei și al existenței noastre!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu