cluc24

joi, 11 decembrie 2014

Spațiul și mobilierul!


Fiecare persoană are o casă pe care o numește, duios ...acasă.
Pentru casă și familie, trebuie asigurat tot confortul. Fiecare își aranjează locuința după bunul plac, precum și după posibilitățile financiare.
Mai jos este un banc pe cât de cunoscut, pe cale orala sau scrisa pe site-uri de specialitate, pe atât de... J

O doamnă simandicoasă merge la magazinul de mobilă din cartier și după o îndelungată cugetare, își cumpără un dulap mare pentru haine… să-I încapă atât hainele existente, cât şi cele viitoare.
Ajunge fericită acasă (împreună cu duplapul ) și se gândește să-i facă o surpriză partenerului de viață , începând să monteze singură dulapul.
Scoate instrucțiunile de montaj și se apucă de treabă. După ce termină cafeaua, paharul cu vin și montajul, privește mândră la dulap. În acel moment, trece un tramvai, iar dulapul face poc, prăbușindu-se.
Doamna, hotărâtă reface dulapul, admirându-și din nou opera, mai ales că timpul de realizare, a fost mai scurt.
Încă un tramvai, trece prin zonă, iar dulapul se pune din nou la pământ.
Doamna montează încă o data dulapul, ca în basme, sperând ca a treia oară să fie … bine.
Când îl termină din nou, nărăvașul tramvai , nu se lasă mai prejos, trecând din nou și dărâmă minunăția de dulap.
Enervată, doamna cheamă un specialist, recomandat de prietena ei. Acesta se apucă de montat dulapul, iar când să fie răsplătit financiar, trece tramvaiul și buf, dulapul dărâmat. Meseriașul repetă operațiunea, tramvaiul la fel, dulapul se conformează: pică din nou.
Meseriasul, ia încă o dușcă de rachiu după care spune hotărât:
-              Stiti ceva doamnă, mai montez o dată dulapul și mă bag în el să văd din ce cauză se tot pră..pră…prăbusește …du…dula… dulapul.
Operațiunea continua, se montează dulapul după care, meseriașul se bagă repede înăuntru, asteptând:
In acel moment, apare soțul, care  vede dulapul:
- O , floricica mea, văd că ai cumpărat dulap nou ...
Merge la dulap ,i deschide ușa, și-l vede pe meseriaș acolo. Furios, uitându-se ba la floricica lui, ba la bărbatul din dulap, întreabă:
- Ce cauți aici în dulap? Doar nu esti accesoriu!
Meseriașul speriat, răspunde dintr-o suflare:
- Poate nu o să mă credeți dar aștept tramvaiul …
J

Pentru a nu păți la fel ca în bancul de mai sus, atât de mediatizat în ultimul timp, cel mai bine este să se achiziționeze această mobilă, cu transportul și montajul inclus, din partea furnizorilor.
Mereu ne lovim de problema spațiului, care indiferent de cât de mare este, întotdeauna este insuficient ...
Ideal pentru un dormitor  este un set complet compus din : dulap cu uși culisante, un pat , o comodă și două noptiere. Dimensiuni se pot alege în așa fel încât să nu afecteze spațiul ales . Se pot alege culori variate dar cele mai nobile și prezentabile sunt : wenge ori fildeș.


În sufragerie se poate monta o masă reglabilă.  Un asemenea produs pentru living, este o masă  cu blat de sticla cu o grosime de 10 mm. Aceasta dacă are picioare din lemn cu  nuanță wenge., se va încadra perfect în design-ul ales pentru apartament. Masa fiind  reglabilă, nu ocupă spațiu mare și este ușor de manevrat în cazul în care numărul musafirilor crește… J

Dacă tot se achiziționează aceste produse, nu trebuie să uităm de bucătărie, unde fiecare femeie, petrece un anumit timp, în care, trebuie să se simtă confortabilă, pentru a îmbina utilul cu plăcutul. Pentru aceasta, sunt ideale următoarele scaune, cu structură cromată, cu ornament din lemn  wenge (J), tapițat din piele ecologică crem.

Dacă persona care stă mult în bucătărie, indiferent de motiv,  devine…mai grea…aceste scaune se adaptează, susținând o persoană de până la  120 kg   . J









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu