cluc24

joi, 18 decembrie 2014

Ceea ce-i frumos, oricui îi place


Toți suntem sensibili la sclipirea , bucuria celui care primește un cadou, care-i face într-adevăr plăcere.
Fiecare cadou, trebuie să fie unic, în felul său. Alegerea unui cadou, uneori poate fi dificilă, alteori nu.
Femeia este fericită dacă primește un cadou care să o scoată în evidență, să-i placă, să o facă specială.
Femeile își aleg accesoriile în funcție de  ținutele vestimentare  pe  care le poartă. Ele știu, că fiecare ieșire a lor  în lume, este una specială. Bărbații le privesc pentru a le admira, iar femeile, pentru a le bârfi și invidia...sau nu! J

O doamnă elegantă, se prezintă la o petrecere. După ce intră, își ia un pahar cu băutură și se plimbă printre invitați, simțind privirile acestora ațintite  asupra ei. Se simte excelent și continuă să se deplaseze în diferite direcții, privind în jur, ca o mică leoaică. După ce își alege o pradă masculină, care la rândul său o privea insistent, i se adresează:
-          Mă admirați, domnule....
-          Da. Vroiam să vă întreb de unde ați cumpărat colierul, ca să iau soției mele, unul la fel....Am văzut la un magazin dar nu mai ţin minte unde... J

Pentru a nu păți la fel, ceea ce se poartă la petreceri, trebuie să fie unicat  ( nu se referă doar la o singură folosire..... ci la un singur utilizator ), un produs handmade.
Un set ce conține : colier, cercei se pot asorta ușor la orice îmbrăcăminte, la orice eveniment, pentru că reprezintă omul.
Produsele handmade sunt unicate și se pune mult suflet în realizarea lor.
Acum, cu pasta FIMO  se pot inventa mii de modele. Această pastă este de mai multe tipuri, în funcție de materialele din care se compune: lut ceramic, rășină , pastă polimerica,  pastă de hârtie .
Fie că se folosește rășina , care este o pastă pe bază de uleiuri , fie pasta de hârtie , care este pe bază de celuloză , aceasta se pliază perfect cerințelor producătorului de handmade, care satisface diversele gusturi ale clienților.
O producător care se ocupă de asemenea produse handmade mi-a spus că a început să folosească pasta FIMO Professional  şi este exact ceea ce-i trebuie. La început, a folosit Fimo Soft  , aceasta fiind mai ușor de modelat.
Această pastă, se introduce în  niște matrite FIMO   și se apasă ușor până capătă modelul matriței.După acesta, forma obținută se scoate din matriță , pentru a nu se întări acolo.
Unui asemenea produs i se poate asocia o anumită transluciditate, fosforecență, efect metalic, gliterat sau cu sclipici, efect de piatră - marmură, granit, dacă se va utiliza pasta Fimo Effects. Aceasta împreună cu diferite accesorii FIMO  fac deliciul celor care le poartă cu drag. Acestea sunt făcute din inimă, pentru suflet.
Această pasta şi multe alte produse se pot găsi oricând la Gemsale . Deci.... Pune bani deoparte pana de Sarbatorile de Iarna, www.gemsale.ro promite cele mai mari reduceri dintre site-urile de profil!

Fimo este materialul preferat de micii producători care își fac aparitia la târgurile de modă, accesorii și handmade din toate zonele țării. Prin această metodă se realizează ușor obiecte ca cercei, inele, coliere,  brelocuri și diverse figurine, aranjamente atât de îndrăgite și utile pentru diferite ocazii.
Mulţumesc Elena Bijoux pentru ajutor, inspiraţie şi modele.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu