cluc24

joi, 5 aprilie 2018

Îmbrăcămintea de zi cu zi


Care sunt necesitățile oamenilor pentru bunul mers al vieții? Să aibă hrana adecvată și condiții de viață acceptabile. Printre aceste condiții nindispensabile se află și ținuta vestimentară.
De la apariția omului pe Tera, acesta a evoluat și și-a modificat atât stilul de viață cât și ținuta vestimentară.
Primii oameni avea o îmbrăcăminte comună, frunzele din copaci. Evoluția vieții, și condițiile atmosferice, corelate cu raționamentele oamenilor au condus spre anumite necesități pentru protecția corpului.
Când mai multe persoane se referă la ținută vestimentară, ei au concepții diferite, influențate de mediu, timp, capricii. Un om de la Polul Nord nu se îmbracă la fel ca unul care locuiște în zona deșertului Sahara.
Pentru bărbați ținutele vestimentare sunt mai ușor de ales. Există în general două stiluri care predomină la îmbrăcăminte bărbați: casual sau sport.
Eu ca majoritatea celor din jurul meu, prefer stilul sport, care este adecvat atât la servici cât și la diversele evenimente la care particip.
Ținute vestimentară este importantă, pentru că este primul contact, care este unul vizual și important, cu persoanele întâlnite.
Una dintre culorile mele preferate este albastrul, o reverie a valurilor mării. Această culoare poate fi combinată în mai multe nuanțe precum bordo, coral sau de ce nu, culoarea specifică prunei.
Iarna port culori mai vesele, identificabile prin albul zăpezii sau cenușiul toamnei precum geaca grena, albastră, asortați la pantaloni negri sau blugi Pe timpul iernii se poartă haine de culoare închisă pentru a păstra căldura corpului iar vara, trecem la culori deschise, care să sperie razele toride ale soarelui canicular.

Din colecția de ghete, mi-am ales eleganța și stilul, reprezentat de ghetele din piele și interior textil, care face ușoară și nesesizabilă trecerea printre anotimpuri. Restul vestimentației este asortată cu gust, la acest accesoriu capricios.

Din anul 2015, au apărut în România mărcile Mango, Vero Moda, Adidas, Lee, Valentino, care sunt doar câteva dintre cele alternativele ideale, care au cucerit publicul.
Imaginile au fost preluate de pe situl Answear, ale cărei produse au fost lansate inițial în Polonia și apoi au cucerit rând pe rând piața din Cehia, Slovacia, Ungaria și Ucraina.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu