cluc24

marți, 27 februarie 2018

Super... SuperBlog!



Începe o nouă ediție SuperBlog. Mereu când avem o competiție care se reia, instantaneu, ne revin amintirile în memorie. De multe ori, începutul este de fapt un sfârșit care se rescrie.
Ultima ediție a fost interesanta... până în ultimele clipe, iar oscilația în clasament era ca iarna iarna cu vara, să nu spun primăvară-toamna....
Voi participa la această ediție deși sunt conștient că voi fi și dezamăgit, pentru că orice persoană din juriu are anumite preferințe, care poate nu converg cu ale mele.
După părerea mea, cea mai eficientă jurizare, pentru viitor, ar fi una realizată separat: tehnică și artistică. Pentru nota tehnică, să se verifice cerințele tehnice (link-uri, poze, număr de cuvinte, aspect și design) iar la partea artistică (articolul salvat în format pdf, fără date despre blogger să fie analizat pur și simplu pentru inspirație, creativitate).
Această competiție adună participanți din toată țară, câștigând cei care merită, care rezistă la stress, supărări și sunt concurenți de cursă lungă! ACEST LUCRU ESTE CEL MAI IMPORTANT!
Indiferent de cum va fi această ediție, important este ca toți să ne revedem la gală, la mare...?
Spor tuturor, succes și feilicitări de acum, câștigătorilor și toată aprecierea, participanților!

2 comentarii: