cluc24

duminică, 9 aprilie 2017

Totul se rezolvă

Într-o dimineaţă obişnuită, aşa cum sunt toate în general, îmi vine strălucita idee: să-mi repar singur laptop-ul. Cu o seară înainte, fiind la o întâlnire cu mai multe persoane, un amic, ne-a povestit cât de uşor este de făcut acest lucru!
Zis şi făcut. Mă echipez cu instrumentele, necesare, îmi pun telefonul lângă mine, în cazul în care am nevoie de vreo asistenţă tehnică,  şi mă apuc de treabă.
Timpul trece, masa se umple de diferite piese, precum şi … o mulţime de şuruburi, asezate frumos, unele după altele, exact în ordinea în care le-am desfăcut.
Deoadată sună telefonul. Mă sperii, lovesc masa, răspunzând  repede la telefon, cu aceeaşi viteză cu care pică pe jos… piesele.
Panicat, scap telefonul pe jos , răsturnând în acelaşi timp şi o vază cu apă… pe acesta. Dacă aveam o husă sau folie de protecție!
Mă uit la cele întâmplate şi decid să intervin, pentru a salva ceea ce se poate…
Telefonul arată ca după o baie bună, iar piesele de la laptop, sunt împrăştiate prin toată camera. Îmi strâng piesele, pun telefonul la „uscat” şi continui să ansamblez laptop-ul.
După un timp apreciabil, pun ultimul şurub, dar constat că mai am nişte piese…de rezervă…În fine, decid să le pun într-o pungă. Mă uit la telefon şi mă apuc să-l desfac. Între timp, pornesc şi laptop-ul care se încăpăţânează să nu mă asculte…să hiberneze!
La uşă, se aude soneria care-mi atrage atenţia, scăpând…pe jos…din nou, telefonul, care se desface în mai multe bucăţi .
După ce rezolv treaba cu musafirul neaşteptat, revin la locul accidentului. Adun toate componentele într-o punguţă şi mă duc să sun de la telefonul fix, un prieten … Clar, am nevoie de o reprezentanţă pentru repara mobilul
După câteva minute , ajutat de „prietenul care la nevoie se cunoaşte”, o pornesc calm… dar agitat spre un asemenea sediu, care spre bucuria mea se ocupă şi de  reparaţii laptop.
Ajuns la destinaţie, ofer spre „lucru”, laptopul, telefonul, o punguţă cu piese şi încă o punguţă…Persoana de la service, le ia liniştit şi începe să le ansambleze, anunţându-mă când să revin după ele.
Cu inima cât un purece, plec…dar revin imediat, cum timpul stabilit, s-a scurs. Ajuns la destinaţie, îmi primesc obiectele, precum şi punguţele…goale. Mi se verifică funcţionarea produselor, totul fiind în regulă!
Bucuros, revin acasă unde încep să utilizez telefonul şi laptop-ul, cu teama de a nu se fi stricat pe drum…Totul funcţionează perfect.
Ies repede la o plimbare și mă gândesc să sun un prieten dar mă trezesc cu apă peste cap, mă mișc ciudat, alunecând pe o coajă de banană și telefonul pică, totul din cauză că... căzuse stropitoarea de pe un balcon! Eu sunt în regulă dar privesc spre telefon...am nevoie de o husa de silicon Allview pentru a-mi proteja telefonul de șocuri și traume... poate și de o sticlă, adică de o folie desticla securizată pentru Allview de la magazinul Husa Folie Protectie.
       Pornind pe stradă, încep să vorbesc singur…dar mă liniştesc, cei care vorbesc singuri, ori sunt …cu capul, ori vorbesc la telefon….motiv pentru care-mi pun repede telefonul mobil la ureche, care culmea începe să sune! 


PS: Așa cum merge treaba, ar fi bine ca și oamenii, să aibă folii de protecție!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu