cluc24

miercuri, 30 septembrie 2015

Accesoriile atât de necesare



Toți suntem constienți, că atunci când ne achiziționăm un produs, acesta vine însoțit de anumite accesorii. Acestea sunt diferite de consumabile.
Este ca atunci când se gătește o ciorbă, se pun legumele, dar parcă lipsește ceva... gen condimente. Așa cum condimentele îmbunătățesc calitatea mâncării, așa și unele accesorii oferă facilități și adevărate miracole pentru produsele utilizate.
De obicei, aceste accesorii se cumpără separat, în funcție de nevoi, de necesități, de mofturi...
De câte ori nu am fost nevoiți să ne căutăm telefonul, uneori uitându-l la încărcat? De câte ori ne uităm la telefon să vedem dacă s-a încărcat?
Dacă avem un cablu Smart Micro USB putem verifica starea bateriei fără a fi nevoiți să deblocăm dispozitivul. LED-ul încorporat în cablu,  indică dacă dispozitivul se încarcă sau este complet încărcat .
În momentul conectării cablului la o sursă de curent, ledul se aprinde, având culoarea  albastră, semnalizând prin aceasta, că este gata de utilizare.

Când dispozitivul este conectat la cablu, culoarea va trece de la albastru la roşu semnalizând că dispozitivul se încarcă. Oscilația de culori roșu-albastru, semnifică că bateria a ajuns la o încărcare de peste 95% din capacitate. Când acumulatorul s-a încărcat complet, culoarea LED-ului va rămâne albastră.
Cu ajutorul acestui LED putem de asemenea să  localizăm mai uşor dispozitivul pe întuneric!

De câte ori mergem în călătorii, de multe ori căutăm pe cineva care să inspire încredere, pentru a ne face poze, cu propriul nostru aparat telefonic.
Trebuie să alegem cu grijă, ca acesta să nu dispară cu telefonul… Dar cu SelfiePRO Stick , am scăpat de această problemă. Este un dispozitiv extensibil de la 22 la 83 de cm, montabil la telefon, acționat pentru declanșare de o telecomandă bluetooth, printr-o simplă apăsare de buton, fără a fi necesară instalarea vreunei aplicaţii. 

Astfel se pot realiza selfiuri, pentru cei interesați. Pachetul SelfiePRO Stick conține o telecomandă Declanşator Bluetooth IBO-01 și o baterie uzuală CR2025.Astfel eliminăm simplele poze tip vedere cu altele în care se încadrează și posesorul aparatului, chiar dacă este singur!

Un alt accesoriu util este acumulatorul extern. Așa nu vom mai avea probleme, ca în momentul cînd dorim să navigăm pe internet sau dorim să imortalizăm momente unice , să ne trezim cu mesajul enervant „low-battery”.
Acumulatorul Vetter iCharge Pro care are o gamă vastă de utilizări: Apple, Samsung, HTC ,Nokia,Sony, LG. Iar pentru iPhone 5s, 5c, 5, iPad 4,5, iPad mini 2 oferă facilitatea utilizării unui cablu lightning, pe lângă cablul USB.

Acumulatorul are capacitatea de 6000 mAh, la o tensiune de intrare în valoare de 5V - 1A, şi cu tensiune de ieşire 5V/2A – model Smart Charge Technology. Având o greutate de 135 de grame, cu dimensiunile de : 105 x 45 x 25 mm este mai mult decât ideală pentru utilizări în diverse ocazii. Tehnologia inteligentă detectează automat dispozitivul folosit, adaptând amperajul până la maxim 2A, asigurând astfel încărcarea în mod rapid şi sigur, prin USB Smart PORT. Altă facilitate, atât de necesară în călătorii, şi nu numai… este funcţia de lanternă: apăsarea pentru o fracţiune de secundă a butonului duce la aprinderea / stingerea ledului care se află în partea frontală a acumulatorului.
Dacă este să continuăm, descoperim noi accesorii, care pe lângă utilitate îşi demonstrează şi necesitatea achiziţionării acestora. Vă las singuri să le descoperiţi la Vetter .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu