cluc24

joi, 30 aprilie 2015

Câştiguri alături de QuickMobile!


Orice întâlnire cu prietenii este un moment plăcut, de relaxare. Fiecare îşi povesteşte viaţa, uneori ajungând să afli lucruri la care nu te gândeşti.
Mai ales cu ocazia sărbătorilor care tocmai au trecut, oamenii socializează şi devin mai buni....sau cel puţin aşa speră ei!
La o întâlnire cu prietenii, niciodată nu poţi să ştii la ce să te astepţi!
La ultima întâlnire de acest fel, discuţia a început ca de obicei, cu lucruri banale…cu informaţii despre viaţa fiecăruia, ce a mai făcut, sau ce nu a reuşit să facă…apoi s-a  deviat spre sexul frumos, spre internet , tablete ( unul dintre noi era mândru de ultima lui achiziţie ), ajungând inevitabil… la principalul nostru mod de comunicare: telefonul mobil.
În acel moment, unul dintre prieteni, care nu prea scosese vreo vorbă, mă gândisem iniţial că poate i se împleticeau cuvintele în gură, ne-a arătat telefonul pe care-l “butona” zicând:
- Vă place? Este ultima mea achiziţie de la QuickMobile .


Noi ne-am uitat la el ca la un extraterestru, privind pe rând, la el ca persoană, la obiectul din mână…Văzând privirile noastre uimite, dar nu întunecate, începe să ne explice.
Ceea ce ne-a atras atenţia, a fost ideea că se pot câştiga bani promovând produse, dar nu în stilul de a bate la uşa vecinului pentru a-i vinde câte ceva….

Metoda este simplă, cea de afiliere la  advertiseri.
Afiliat poate fi orice persoană care deţine bloguri sau are conturi active pe reţelele de socializare.
Advertiseri sunt magazinele online.
Afiliatul şi advertisrii comunică prin platforma de afiliere, Afiliatul este răsplătit de advertiser când urma acestor promovări , rezultă vânzări catre un terţ.
Pentru a deveni afiliat , cel mai uşor este deschiderea unui cont pe Profitshare, unde se solicită pe lângă datele personale, menţionarea reţelelor de socializare, bloguri, eventual  şi forumuri unde se vor promova produsele. Aceste produse se pot alege de afiliat, conform preferinţelor , stitlului său şi al publicului său aferent.
Portofoliul QuickMobile include peste 6.000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaționale premium.
QuickMobile oferă comisioane ce depășesc media oferită de advertiserii IT&C din rețelele de marketing afiliat, respectiv 3% pentru Telefoane și Tablete, 10% pentru produsele din categoria Gadgets, 20% pentru articolele din categoria Accesorii, 20% pentru produsele din categoria Branduri de Lux.
Profitshare este o rețea de afiliere în care sunt înscrise mai multe magazine online, iar o persoană cu un cont creat pe această rețea, are acces la toate programele afiliate ale tuturor acestor magazine.
Fiecare advertiser poate promova produsele și serviciile magazinului preferat sau al tuturor magazinelor afiliate , primind comisioane pe care le pot transforma chiar în produse de la aceste magazine.
De asemenea se poate promova link-ul unui asemenea produs chiar pe contul de facebook sau pe blog, prin plasarea de widget-uri și bannere .
Pentru mai multe detalii, se poate accesa pagina QuickMobile în Profitshare .
Pentru afiliatii Profitshare, Quickmobile oferă premii tentante care se pot vizualiza accesând pagina lor de internet.

Se pot alege gadget-uri cu preţuri reduse de până la la 99% până sfărşitul de săptămână, în cadrul campaniei QuickEnd.
Produsele se  poti plati în rate egale cu dobândă zero, prin ramburs, OP sau cu cardul. Livrarea este gratuita la comenzile peste 100 de lei şi există posibilitatea de garanţie extinsă, service expres în maxim 5 zile.

De multe ori este important să ai o informaţie, mai ales dacă ştii să o utilizezi, în folosul tău.
Ceea ce afli azi, mâine te poate salva! Ceea ce faci azi, mâine îţi poate aduce profit!
Concluzia întâlnirii… este minunat să ai prieteni, fizici sau virtuali, care să te sfătuiască, şi mai ales să-ţi ofere! Prietenii adevăraţi sunt mai mult decât…utili!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu