cluc24

duminică, 8 martie 2015

Visul care poate deveni realitate



O nouă seară, se aşterne peste oraş. O ultimă ţigară, o ultimă picătură de cafea sunt imaginile care se reflectă peste o nouă zi din viaţă, care vine, trece şi lasă doar mici iluzii.
Căutând în sertatul vieţii , am găsit doar amintiri pierdute şi gânduri prăfuite.
Telefonul devine mut, după o convorbire obişnuită, cu o persoană dragă, care şi în momentele dificile ştie cum să înveselească atmosfera.
Persoana lucrează la o agenţie loto şi mereu reuseşte prin stil, artă să câştige aprecierea clienţilor. Este o persoană care „ştie să-şi vândă marfa”, indiferent de persoana cu care se întâlneşte. „Cine nu joacă, nu poate câştiga!” este deviza ei.
O ultimă privire pe ecranul televizorului, unde se discută despre vise şi premoniţii, îmi aduce aminte de coşmarul din vis, şi de ziua „catastrofală” ce abia a trecut. Este timpul, ca şi această zi, să devină , una din trecut. Somnul ...încet mă cuprinde.

Sunetul ritmat al telefonului, semnalează apariţia unei noi zile agitate. Plecarea spre locul de muncă, a devenit o rutină zilnică. Totuşi, parcă ceva...se simte...nou.
Autobuzul reuseşte cu greu să se strecoare prin aglomeraţie. Un accident minor, ne opreşte pentru mai mult timp într-o anumită zonă a oraşului. Arunc privirea în jur şi văd în faţa mea, o agenţie loto. Poate soarta...m-a adus în acel loc.Constat cu surprindere, că  am şi timp, deci o pornesc spre aceasta, punând şi eu, un bilet... pentru a avea şi eu, cu ce să mă laud. Pentru orice, există mereu un început!
Ziua trece, problemele dispar, unele chiar de la sine ...
Seara îşi face apariţie. O nouă convorbire cu persoana dragă, va fi o încheiere plăcută a acestei noi pagini din viaţă. Înainte de a termina, aud ultimele cuvinte ale acesteia, care repetă unui client, numerele extrase la tragere...Printre ele se află şi numerele mele! Vis sau realitate?

Îmi ridic de la agenţia loto, banii câştigaţi: 10 000 de euro! O sumă mare, mică? Depinde pentru ce vor fi folosiţi. Banii...aduc bani! Deci trebuie investiţi. Gândurile mă poartă pe străzile oraşului. Evit să cer sfaturile prietenilor, invidia sau lipsa de experienţă, pot duce spre greşeli care în timp, pot fi reproşabile.
Paşii mă apropie de o firmă luminoasă, pe care scrie, deşlusind printre altele: AVBS Credit , broker de credite bancare. Uneori, orice clipă poate decide viitorul... Mintea începe să-mi facă feste, gândind. Revin repede acasă şi încep să caut pe internet detalii.
Ajung iute, din câteva clicuri la avbs.ro  unde descopăr multe lucruri interesante şi necunoscute mie până acum. Compania are 49 de sedii şi peste 300 de angajaţi...deci este rentabilă. Ideile bune, trebuie folosite şi valorificate.

Pentru o casă, un acoperiş asupra capului rişti să faci un credit în lei dar pentru o afacere...
De ce să lucrezi pentru alţii, ca tu să comanzi, tu să execuţi? Mai bine să ai o echipă, o afacere... Astfel timpul liber, este mai mare! Rutina dispare iar viaţa are un alt sens. Este greu să lucrezi cu oamenii dar dacă ştii să-i coordonezi, să te impui, sigur reuseşti! Fiecare afacere are un începu! Trebuie să investeşti , o maşină care să atragă clienţi...doar prima impresie contează, în orice afacere!
Oamenii de succes fac planuri, stabilesc obiective, ţeluri, idealuri  și au o imagine clară a rezultatului final pe care vor să îl obțină şi fac tot posibilul pentru aceasta.
Cele mai bune afaceri sunt cele din domeniul bancar, cel alimentar, şi de ce nu...al bijuteriilor! Orice doamnă se simte bine dacă arată perfect. Perfecţiunea ne-o putem realiza singuri!
Prima investiţie, a fost un smartphone cu Android, pe care am testat aplicaţia AVBS Credit  . 

 

Aplicaţia funcţionează doar pe iOS şi Android. Descărcarea acestei aplicaţii a fost gratuită şi utilă în acelaşi timp. La început am crezut că este o farsă, dar uitasem să introduc codul unic 1234.  Astfel am reuşit să-mi dau seama că cea mai bună soluţie şi investiţie, este în domeniul bancar. M-am interesat de franciză  şi am constatat că este ceva ce mi se va potrivi în timp. Obţinerea francizei şi asistenţa necesară, se fac gratuit, apelând direct la bancă. Singurele investiţii sunt cu chiria locaţiei ( nu este nevoie, se pune la bătaie apartamentul, modernizat în urma investiţiilor proprii, din cele 10.000 de euro) şi utilităţile.

Ceasul sună...este timpul să mă trezesc. Oare orice vis poate deveni realitate? Oare există franciza AVBS Credit? Nu rămâne decât să verificăm....

Acest articol a fost scris pentru concursul Super Blog Spring 2015.

3 comentarii:

  1. ''Obţinerea francizei şi asistenţa necesară, se fac gratuit, apelând direct la bancă.'', nu la banca, ci la compania de brokeraj AVBS Credit! :)
    Succes!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc de informatie. Se vede ca nu lucrez in domeniu...

      Ștergere