cluc24

miercuri, 18 martie 2015

Roboțelul RWR



De multe ori ni se întîmplă să fim atât de obosiți, astfel încât nici nu mai putem gândi!
Alteori suntem atacați efectiv de atâtea idei că nu le mai putem face față. Ca să nu le uităm, le notăm repede, cu un scris indescifrabil...care nu prea ne ajută în timp.
De multe ori gândim mai repede decât scriem, motiv pentru care facem diverse greșeli...
Uneori, gândurile bune sunt uitate din cauza problemelor și a necazurilor. Visele care uneori, sunt adevărate premoniții, stau prăfuite în necunoscut...
Toate aceste situații, pot fi evitate, dacă am avea un roboțel, care să ne transforme gândurile, ideile verbale în fișiere stocabile în memoria lui ...! De ce să fim noi ca niște roboți, când tehnologia ne poate ajuta?
Acest roboțel, să fie şi ca un gps, să anunțe pe posesorul ei când este în pericol să-și lovească capul de un stâlp, din neatenție, fiind preocupat de alte treburi lumești ( să admire peisajul, să caute prin telefon...adică lucruri normale care li se întâmplă mai...tuturor! ).
De asemenea dimineața, în loc să auzim un sunet strident, enervant, o voce să ne spună că este timpul să ne pregătim de o nouă etapă din călătoria vieții...iar pe femei să le complimenteze .... categoric! O zi veselă este o zi frumoasă și gândurile bune duc spre lucruri minunate.
Ca să  nu uităm anumite lucruri pe care trebuie să le facem, atașăm niște memorii, un hard-disk și un procesor performant. 

Cum ar fi să ne avem imbatabilul roboțel RWR? Din componentele acestuia nu poate lipsi performantul intel , fără de care micuţul roboţel nu poate gândi...logic!
Placa de sunet trebuie să fie adaptată cerințelor utilizatorului, iar placa video trebuie să fie una performantă pentru a reda totul în cele mai mici detalii şi amănunte.
Roboțelul nu citește gîndurile ( multe prostii ar memora....) doar primește ca date de intrare, informațiile verbale, care apoi se transformă ca în basme, în biți, devenind fișiere editabile... ( unele idei trebuie retușate pentru a nu deveni confuze ).

Anii trec, oamenii evoluează, Pământul continuă să se învârtă...
Badea Gheorghe tocmai apelează la un magazina online\   pentru a căuta oferte de  hard disk-uri  pentru a-și salva noile date , pentru a nu rămâne în urmă cu avantajele tehnologiei, care-i sunt de real folos, chiar şi pentru organizarea lucrărilor pe câmp şi nu numai.... 



Prietenul său, de zi cu zi, roboțelul RWR are nevoie ....Cine este RWR? Este Red Write-Remember!

Acest articol a fost scir pentru concursul Super Blog Spring 2015.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu