cluc24

miercuri, 3 februarie 2021

Locuință la mare? Avantaje?

 

De multe ori ne gândim ce bine ar fi să fim într-un anumit loc, într-o anumită perioadă. Iarna visăm să fim la munte pentru a practica sporturile specifice acelei perioade, iar vara să fim la mare, pentru a ne încălzi pe nisipul fierbinte al plajei conbinată cu baia rece din Marea Neagăr, care nu este chiar neagră...

Fiecare persoană are anumite preferințe pentru petrecerea concediului dar uneori timpul și/sau bugetul își impun propriile reguli.

Cum ar fi să avem o casă la mare, de exemplu chiar la Constanța, acel Tomis al vremurilor trecute?

Mulți ar spune că ceea ce vrem  nu se poate realiza și ar spune că primă obiecție, veșnicul buget.

Totuși să vedem ce avantaje ar putea avea niște investiții într-o locuință la mare.

Primul avantaj îl reprezintă asigurarea cazării proprietarului, atunci când dorește în propria-i locuință, astfel se reduc costurile de cazare. Utilitățile nu reprezintă o sumă prea mare, pentru că sunt doar ocazionale. Și se scapă de stresul programărilor și a rezervărilor  pentru cazare, teama ca ceea ce s-a dorit să nu corespundă cu realitatea. Apare o liniște sufletească.

Al doilea avantaj îl reprezintă faptul că ne putem plimba în liniște și putem vizita zona Mării Negre, din Constanța până în Mangalia, trecând și prin stațiunile estivale. Nu suntem presați de timp sau spațiu.

Al treilea avantaj îl reprezintă faptul că locuința poate aduce profit. În perioada când proprietarul nu-l folosește poate apela la o agenție imobiliară care să o închirieze în regim hotelier și astfel apar semnele unei afaceri mici dar cu profit în timp.

Un alt avantaj îl reprezintă aerul plăcut, al aerosolilor, al soarelui și al mării. Cum este să te trezești în fiecare dimineașă cu gândul că ești acasă și în același timp, în concediu de relaxare, simțind briza mării?

Un alt avantaj îl reprezintă sansa proprietarului de a-și face prieteni, de a socializa cu alte persoane care locuiesc la mare. Omul este o ființa sociabilă care trăiește printre și cu oameni.

Să nu uităm că la Constanța este unul dintre cele mai bune teatre de revistă din țară. Tot acolo se află Delfinariu, Cazinoul care se reconstruiește și portul naval unde bricul Mircea este adevărat rege.

Alte avantaje... fiecare le descoperă în timp.

Oportunități?

Da, Boreal Plus ne oferă privilegiul de a fi mai aproape de plajă, de un răsărit spectaculos sau de a ne simți într-o vacanță fără sfârșit.

Boreal Plus a fost dezvoltat cu scopul de a oferi tuturor celor ce își doresc să trăiască mai bine, mai frumos, un loc pe care să îl numească acasă. Boreal Plus își propune să devină noul standard în materie de locuire în Constanța  și folosește materiale atent selectate și soluții tehnice moderne, cu obiectivul de a obține Certificarea BREEAM, ce asigură o eficiență energetică ridicată. Planificat în mod responsabil și sustenabil, cartierul include: panouri solare, sistem de colectare selectivă și gestionare a deșeurilor, iluminat eficient, recuperarea și gestionarea apei folosite.

 Dar ce este Boreal Plus?

Boreal Plus este un ansamblu premium de locuințe în Constanța ce cuprinde 18 vile elegante, 9 blocuri de apartamente (studiouri, 2 camere, 3 camere) și o mulțime de facilități: spații verzi amenajate, hypermarket, grădiniță, parc cu locuri de joacă pentru copii, locuri de parcare private, spații comerciale în cartier. Recent, Boreal Plus a fost premiat de către International Property Award, cu titlul Residential Development, ceea ce validează conceptul proiectului rezidențial drept unul de excepție.



Deci.... fiecare doarme cum își așterne și se trezește într-o lume pe care el singur și-a creat-o!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu