cluc24

vineri, 29 ianuarie 2021

Toshiba - O istorie a calității

 

Cei care au trăit în perioada anterioară anului 1990 își aduc aminte cu nostalgie de produsele chinezești și japoneze. Atunci când reușeai să deții un radiocasetofon japonez deja erai o persoană cu stare materială superioară. Aici nu ne referim și la produsele rare și profitabile din acele perioade precum video sau televizor.

Pe lângă aceste produse, casetele de origine asiatică erau la mare căutare, iar cei care doreau să le obțină aveau nevoie de relații.

Toshiba a fost un brand de renume, râvnit de multe persoane pentru că ofereau calitate, performanță și eficiență. Cumpărătorul avea două oferte: prețul mic sau calitatea superioară.

În prezent tehnologia a avansat iar calitatea primează. Clientul își poate alege un produs de tip consumabil sau unul eficient care, chiar dacă este mai scump oferă plus valoare.

Pentru prima dată, am auzit de brandul Toshiba prin intermediul bateriilor de calitate pe care acest producător le oferea. Conform principiului pas cu pas, succesul se apropia, iar Toshiba a reușit să ajungă un brand de renume în domeniul electrocasnicelor.

Ce recomandă brandul Toshiba?

Nimic important.. doar câțiva pași semnificativi care fac de fapt diferența între branduri.



Aparate frigorifice Toshiba sunt recunoscute ca fiind cele care acordă atenție maximă la detalii. Liniile inovatoare, jocurile de lumină pentru înfrumusețarea profilurilor și alegerea materialelor de calitate fac din produsele Toshiba obiecte unice și elegante, perfecte pentru orice mediu.



Frigiderele Toshiba sunt considerate ca fiind piese de design care au referințe tehnologice în utilizarea zilnică. Acest brand și-a stabilit cin cele mai vechi timpuri ca obiectiv fabricarea de aparate care să îmbunătățească calitatea vieții.

Aparatele frigorifice de la Toshiba folosesc tehnologia 3 System care folosește o pompă ce generează 3 fluxuri de răcire independente care permit diferențierea temperaturilor în diferitele compartimente, făcând astfel posibilă obținerea unei creșteri semnificative a conservării alimentelor, pentru o prospețime incredibilă. Frigiderele dotate cu tehnologia Dual Inverter sunt echipate cu un compresor invertor și două ventilatoare. Compresorul asigură mai puține vibrații și zgomot decât un sistem convențional și durata de funcționare este mult mai mare. Prin tehnica de Dual Inverter se economisește până la 20% din energie în fazele de răcire rapidă și congelare. Compresorul și invertorul variază puterea pentru a stabiliza temperatura.



Tehnologia folosită la aparatele frigorifice este cea de plasma pure care produceioni și electroni care pot elimina bacteriile, neutralizează mirosurile și purifică aerul, păstrând alimentele proaspete mai mult timp.

Alte electrocasnice de calitate de la Toshiba sunt mașinile de spălat care au de asemenea ca și aparatele frigorifice, funcții pentru dezinfectare și sterilizare

Mașina de spălat au eficiență energetică bună (clasa A++ dacă se poate) și sunt dotată cu mai multe programe de spălare pentru haine din diferite materiale și culori, la temperaturi diverse, cu consum minim de detergent și timp.



Mașinile de spălat rufe pe lângă rolul bine determinat de îngrijire și siguranța în manipularea hainelor, asigură curățarea și prospețimea lor. Alte două caracteristici care reprezintă avantaje în utilizarea mașinilor de spălat de la acest brand sunt: garnitura antibacteriană și permiterea curățării tamburului cu apă fierbinte, utile pentru întreținerea produsului. Garnitura antibacteriană conține aditivi speciali ce elimină riscul apariției bacteriilor, asigurânduse implicit o igienă corectă și sănătoasă. Curățarea tamburului cu apă fierbinte de 90 °C influențează distrugerea mai multe tipuri de bacterii și mucegaiuri, curățând concomitant și cuva.

Cuptoarele cu microunde și mașinile de spălat vase reîntregesc o oferta calitativă a unui brand japonez care și-a recâștigat renumele prin constanța calitativă a produselor oferite.

Atunci când ne alegem un produs, trebuie să fim conștienți dacă dorim calitate și eficiență așa cum am prezentat, sau alegem un produs care este doar un simplu consumabil

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu