cluc24

sâmbătă, 29 februarie 2020

De la super... la blog


Se apropie luna mărțișorului și implicit prima probă din competiția Spring Super Blog 2020. Dacă am întreba participanții ce înseamnă pentru ei această competiție, cu siguranța am avea răspunsuri diferite, dar toate vor avea un punct comun, acela al bucuriei de a ne reîntâlni la final de competiție într-o locație mirifică unde să ne bucurăm și să ne împărtășim impresiile.

De ce participăm la Super Blog? Este o întrebare care persistă îndiferent de ediție, dar nu avem un răspuns cert, pentru că această competiție este ca un virus care ne îndeamnă mereu, insistent să ne folosim gimnastica minții.
În timpul competiției, vom fi dezamăgiți dar și bucuroși. Dezamăgirea vine din nereuşite, iar bucuria apare ca urmare a experienţei dobândite. Fiecare pas înseamnă cunoaştere, acumulare de experienţă şi cine ştie… ce ne rezervă viitorul!
O să apară frustrarea dar apoi ambiția și încăpățânarea vor readuce emoțiile pozitive și totul va continua ca și cum este un nou început...
Super Blog este ca o sesiune de examene, de două luni, dificile dar plăcute…
Pornim de la ideea că încercarea moarte n-are dar totul are un început! Prima oară am aflat de acest concurs, în urmă cu ceva ani de la un prieten. Apoi am citit pe blogul cuiva, că s-a înscris la acest concurs, iar altcineva împărtăsea cu bucurie, experienţa şi premiile câştigate la ediţiile anterioare. Brusc, am simţit nevoia să particip şi eu la acest maraton, cu multe deadline-uri! Ce am trăit, ce am simţit în celelalte ediții este greu de descris. Pasiunea este mereu cea care ne îndeamnă spre diverse… noi începuturi!
În cadrul probelor descoperim informații, produse și servicii pe care le cunoșteam vag dar pătrunzând în esența lor, aflăm-informăm și ne dezvoltăm domeniile cunoașterii.
Mi-am dorit de fiecare dată să termin fiecare probă, ca un alergător de cursă lungă, chiar dacă alţii au câştigat deja lupta, important este să participi la fiecare bătălie… Trecând prin etapele acestui concurs, cu siguranță voi retrăi momente inedite din viaţă, care într-un fel sau altul, ne călăuzesc destinul.
Am convins în timp, mai mulți prieteni virtuali să participe la competiție. Pe unii i-am întâlnit astfel și în mediul ofline iar cîțiva dintre ei au reușit să mă întrecă în competiție. Nu m-am supărat, a fost ca si cum aș fi căștigat și eu ceva... Măcar i-am ambiționat să să-și demonstreze capacitățile și abilitățile de care dau dovadă. Astfel putem concura cu cei pe care-i citim și le recunoaștem valoarea.
SuperBlog ne demonstrează că oamenii sunt diferiți, au concepții și păreri uneori total diferite de ale noastre și important este să îngelegem logica gândirii și să putem combate o idee, în mod pozitiv argumentat iar când alții au dreptate, să recunoaștem acest lucru.
Competiția ne învață în primul rând să fim noi înșine, să ne pliem pe anumite cerințe, dar în același timp să ne păstrăm decența și spiritu competitiv, la bine și la rău.
„Cu SuperBlog, îţi testezi capacitatea
Şi desoperi realitatea!
Ne cuprinde o pasiune
Dar gândim cu raţiune!”




Timpul trece repede și uneori regretăm că am ratat anumite oportunități care au apărut în viața noastră și nu le-am acordat atenție, sau le-am amânat la infinit. De-a lungul timpului am constatat că anumite gânduri care persistă în mintea noastră ne influențează destinul. Uneori căutăm atât de mult că nu ne dăm seama cănd găsim ceea ce căutăm.....
Fiecare dintre noi, ne decidem din primul moment, modul în care ne vom trăi viața și ne ghidăm după ceea ce ne dorim. Mie îmi place să scriu, să gândesc, deci mereu voi fi atras de domeniul literar.
În viața trebuie să ne acordăm timp și nouă înșine, pentru suflețelul nostru și atunci vom redescoperi viața în adevăratul sens al ei.
Cu această ocazie îmi anunț participare la Spring Super Blog 2020.
Le doresc tuturor spor, inspirație și să ne vedem la orice eveniment mass-media cu drag!

4 comentarii: