cluc24

duminică, 22 decembrie 2019

Gânduri și amintiri


A fost odată ca niciodată o competiție numită SuperBlog, care mai continuă și în prezent! La început se desfășura anual, toamna când se culegeau roadele. Pasiunea și dorința de competiția a făcut ca SuperBlog să atragă tot mai mulți participanți și astfel a apărut și ediția din primăvară.
Competiția se încheie în câte o perioadă specifică sărbătorilor și oferă premii concurenților. Astfel se poate spune că sărbătorind Nașterea lui Iisus și/sau Învierea, Moș Crăciun și Iepurașul oferă cadouri prin intermediul sponsorilor tuturor competitorilor.

Ce este SuperBlog?
O competiție de creație și inspirație dedicată blogurilor. Eu o văd că fiind o confruntare cu mai multe bătălii, în care armatele (bloggerii) participanți se confruntă cu diferite situații cărora trebuie să le facă față. În timpul „războiului”, armate se micșorează numeric datorită lipsei de încredere, a timpului care se scurge nemilos și a altor factori naturali.



SuperBlog 2019
Ediția din toamna acestui an a adus mulți participanți la start și au terminat de asemenea competiția, mulți dintre ei. Au fost 28 de probe, mai mulți sponsori și diferite criterii de departajare.
Ceea ce a fost neplăcut în urma analizei acestei ediții a fost că umorul nu mai este apreciat, cerințele tehnice sunt uneori neglijate ceea ce produce perturbarea competiției și conduce spre discuții uneori neprincipiale între competitori și/sau juriile aferente probelor.
De asemenea, am constatat că nu se doresc articole care să fie de meditație, de gândire ci unele clare cu informații stricte, conform răspunsurilor primite la contestații. Adică trebuie să renunț la a îndemna cititorul să gândească și să vadă în perspectivă, ci doar să-i facilitez ideea de a consuma articolul. Filozofia, psihologia sau informațiile tehnice reale nu sunt apreciate, culmea doar de juriu nu și de cititori.
În această ediție am convins câțiva bloggeri să participe la competiție și au terminat înaintea mea în clasament... Nu mă supăr!



Gala SuperBlog 2019
Pentru a treia oară, gala SuperBlog a fost la Hotel Royal din Poiana Brașov. A fost normal să particip, mai ales că sunt din Brașov.
Deși anunțasem că voi ajunge cu mult timp în avans, pregătirile și traficul m-au făcut să stau la ultimul autobuz cu care mă puteam încadra în timpul necesar pentru a asista de la început, la deschiderea Galei. Spre surprinderea mea, m-am întâlnit cu o colegă (Izabella) și astfel am fost doi, pe cărările și scările spre hotel. Noroc că Gala a început cu câteva minute de întârziere!
La Gală am vorbit puțin și am dispărut repede din zona microfonului dar nu suficient de rapid pentru a fi imortalizat!
La petrecere am reîntâlnit mulți bloggeri dragi și am făcut cunoștință cu alții, pe care-i cunoșteam doar din mediul online. De asemenea am cunoscut și alte persoane care mi-au devenit prieteni dragi.
Am asistat la show-ul oferit de Anca Chirvase și Formația Ciprian Dan care a încântat publicul prin melodiile prezentate și prin prestanța lor. A fost formația ideală la evenimentul potrivit.

La orele 22.00 am plecat spre Brașov cu gândul că o parte dintre noi, ne vom revedea la Escape Room, eveniment despre care voi vorbi într-un alt articol.
Participanții au fost fericiți, nu doar pentru că s-a terminat competiția, ori pentru că au câștigat premii și pur și simplu pentru bucuria de a se întâlni într-un cadru intim, alături de cei care au aceleiași pasiuni, gânduri și acceptă provocările!


3 comentarii: