cluc24

marți, 16 aprilie 2019

Viața ca o pizza - ideea unui blog neobișnuit


La o pizza - devenim filosofi


Viața este ca o pizza. Noi trăim și ne concentrăm activitatea astfel încât să dăm un sens pozitiv vieții noastre,  la fel cum pizza încearcă să ne astâmpere foamea.
Câteodată, foamea ne face filosofi. În timp ce mă pregăteam să lansez o comandă de pizza alături de colegii mei de la servici, am accesat situl nostru obișnuit și am descoperit cu uimire, că Dodo, deține un  blog neobișnuit, ceea ce nu este anormal! În lumea de azi, comunicarea online este foarte importantă.
Pizzeria neobișnuită Dodo își folosește propriile atuu-ri pentru ca să lanseze un blog Dodo Pizza, așa cum și eu dețin un blog, sau două, chiar trei...
Viața este un amestec de activități, de sentimente, iluzii și deziluzii. Pizza este o mâncare în care amestecul ingredientelor oferă savoare.
Viața noasră se bazează pe sentimente și este dependentă de evoluția noastră. Similar, pizza are la baza ei ingredientele folosite și a parcusr un drum interesant, de la statutul de mică afacere care a demarat în Sytyvkar, în Rusia, până la pătrunderea brandului în inima României și în sufletele noastre (de fapt în burtica noastră).Viața este o provocare


Fiecare secundă, fiecare moment este o provocare a vieții. Eu am decis ca până la anul, să fiu o persoană care să vadă doar partea pozitivă a lucrurilor și indiferent de problemele care apar, să tratez situațiile cu umor. Din acest motiv, blogul meu esteîn continuare unul comic și haios, așa cum arată și o pizza picantă și crocantă!
În viață trebuie să știm să ne împărtășim sentimentele: Iubirea, Pasiunea, Dragostea și să lăsăm emoțiile pozitive să ne conducă calea, precum combinația ingredientelor conform rețetelor speciale, care dau farmec unei pizza.
Copilăria este perioada cea mai frumoasă și mai agitată a vieții, așa precum o pizza este delicioasă în primele 50-60 de minute de la preparare.
Viața este un reality-show, la fel cum este și prepararea pizzei în bucătăriile Dodo, unde se pot urmări prin camere web, online, modul de pregătire. Așa ne dăm seama că pizza se va încadra în limita de timp și trebuie să ne mulțumim doar cu ceea ce am comandat....
Timpul


În viața suntem urmăriți de timp și suntem în continuă mișcare. La fel și Dodo Pizza are un pariu cu timpul care-i poate fi aliat sau, să chiar coste compania ceva bani în plus. Orice livrare de pizza care depăsește 45 de minute, aduce un bonus de o pizza gratuită cumpărătorului.
Așa și noi oamenii, alergăm să ne îndeplinim obiectivele, iar uneori, o secundă din viața noastră contează mult: când pierdem autobuzul în ultimul minut (privind cum acesta dispare în zare în timp noi alergăm după el) ori nu vedem lucrurile evidente și esențiale din cauza grabei.
Prietenii sunt cei mai importanți pentru noi, iar împreună cu familia noastră, reprezintă sarea și piperul vieții noastre.
Viața este așa cum ne-o organizăm noi, cum ne folosim de ceea ce avem și ne dorim, ca și pizza care își schimbă gustul după ingredientele folosite.
O viață obișnuită, poate deveni oricând, un suspans într-un blog neobișnuit.
Provocarea descoperirilor


Când eram mic îmi plăcea să descopăr eu însumi ceea ce este în jurul meu. Tatăl meu îmi explicase cum funcționează lampa, curentul electric și rolul acelei siguranțe de protecție din tabloul electric. Eu am insistat să verific cele aflate, așa că am pus apă într-o cană electrică de cafea, am introdus-o în priză și am arun
cat o linguriță în ea. A făcut un zgomot scurt, iar casa s-a scufundat în întuneric. Tata s-a trezit din pat și a cuplat siguranța. Am așteptat să se culce, apoi am reluat operațiunea care a avut același rezultat: deci teoria era reală!
Acum, orice copil curios, poate participa la atelierul de preparat pizza, în fiecare sâmbătă sau duminica, până la orele 12.00, pentru a-și prepara singuri propria pizza.
Provocarea mea este ca să învățăm singuri tot ceea ce ne place, iar astfel viața este mult mai frumoasă! O zi fără un zâmbet, este o zi pierdută!Articolul a fost scris pentru Spring SuperBlog.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu