cluc24

sâmbătă, 14 ianuarie 2017

Informatii despre audituri finaciare pe Contello.ro



Departamentul finaciar al oricărei companii are un rol important. Finanţele unei companii sunt baza acelei organizaţii. Îndiferent de rolul companiei pe piaţă, aceasta depinde inevitabil de cheltuieli şi beneficii, ceea ce de fapt reprezintă profitul companiei.
Probabil mulţi îşi închipuie că aceste cheltuieli sunt nesemnificative deoarece se pot face diverse artificii financiare dar din păcate, legal, nu se poate. Toate costurile cu materialele, piesele de schimb pentru utilaje, cheltuieli cu salarii, cu promovarea companiei sunt foarte stricte.
Pentru a se vedea transparenţa şi mai ales corectitudinea firmelor, atât clienţii cât şi firmele acreditte realizează diferite audituri: de calitate, de sistem informatic, de proces, de securitate a datelor, de certificare şi normal, audit financiar.
Ce esteauditul financiar ? Auditul financiar se realizează de către o firmă externă cu ajutorul departamentului financiar al companiei, prezentând o analiză pertinentă a performanţelor financiare ale organizaţiei.
Aceste audituri sunt realizate de firme externe, care trebuie să fie imparţiale. În cadrul acestui audit, realizat de experţi, se verifică şi se analizează informaţiile în mod profesionist, care au la bază informaţii, date şi probe obţinute şi verificate. În urma acestor audituri, credibilitatea companiei se menţine şi astfel se crează noi oportunităţi de afaceri.
Încercarea de a păcăli auditorul nu este una indicată. Orice fraudă este descoperită în timp, iar companiile au numai de pierdut. Cei care realizează auditurile financiare, firmă sau persoană, nu trebuie privită ca un “duşman”, ci ca un prieten care vine să te ajute, să te sprijine. Aceste audituri nu sunt doar obligaţii, fiind şi posibilităţi de control a operaţiunilor finaciare efectuate de către companie. Omul este supus greşelilor, cu voie sau fără voie, deci compania trebuie să fie obiectivă în scopul realizării ţelurilor propuse.
Despre aceste firme se pot găsi mai multe detalii pe internet. Mai multe informaţii se pot găsi de exemplu pe contello.ro.
Nu este important doar să ai bani, trebuie gestionaţi corect, cu scopuri bine definite, acceptând şi sfaturile, îndrumările firmelor care realizează aceste audituri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu