cluc24

marți, 12 mai 2015

Ca în copilărie….



Magazinele online au acaparat piața de clienți. De multe ori, este mai ușor să dai un clic pentru o comandă, decât să mergi la un magazin fizic, să te enervezi pe drum pe diverși șoferi, să nu afli informațiile dorite din cauza lipsei personalului sau a informării acestora ( mai ușor le afli apelând internetul de pe telefonul mobil). De asemenea nu trebuie să te agiți după un  loc de parcare, pentru ca la plecare să cauți disperat, locul unde ți-ai lăsat mașina!
Aceste magazine online, au tendința de a oferi pe lângă suportul tehnic și anumite facilități care nu sunt de neglijat.
Un exemplu recent pentru magazin online este TotalMag  care deși este un magazin virtual nou, ne poate reaminti de copilărie, de trecutul plin de amintiri. Cine nu și-a construit un binoclu pentru a porni la lupta de zi cu zi, cu inamicii săi, alături de prieteni! Fiecare copil, a fost un erou, fie el și virtual, uneori, în copilărie.
La acest magazin, am găsit un binoclu special, un binoclu de zi  care mi-a readus nostalgia după vremurile trecute.
Acest obiect este mai mult necesar pentru iubitorii drumețiilor. Poți admira peisaje mirifice, poți descoperi obstacolele de pe drum, poți distinge calea de urmat...
Acest tip de binoclu, își dă aripi atunci când vrei să te deplasezi undeva departe, iar privind prin telescop ai impresia că ești la trei pași de destinaţie....
Acest binoclu are o carcasă compactă și ușoară, cu un corp construit cu unghi și fabricată prin umplere cu azot, pentru a fi impermeabil. Sticla ED (adică Extra Low Diffusion) este o sticlă cu difuzie a luminii ultra-redusă. Produsul este o marcă de prestigiu, Nikon, iar greutatea produsului nu depăsește 470 de grame.
Pentru cei pretențioși, care vor să fie observatori și pe timp de noapte, există binoclu special, de noapte, cu ajutorul căruia , poți vedea ca și ziua...deși noaptea nu-i ca ziua!
Cine caută, găsește!




2 comentarii:

  1. In copilarie aveam parte de multe drumetii impreuna cu bunicul meu prin padurile din localitate. Mereu avea cu el diverse obiecte de care avea nevoie pe drum.
    Era o perioada foarte frumoasa, iar acum in limita timpului mergem si noi in diverse drumetii. Am gasit tot ce aveam nevoie pe TotalMag!

    RăspundețiȘtergere
  2. Important este sa calatoresti si sa ai cele necesare pentru calatorii.
    Iti doresc drum bun in cat mai multe calatorii!

    RăspundețiȘtergere