cluc24

sâmbătă, 16 mai 2015

Limpezirea minţii…Zilele trec, iar problemele încep să ne preocupe tot mai mult, ducându-ne în extreme periculoase, care într-un fel sau altul , ne afectează în viitor.
Dacă ajungi să te dezbraci și apoi te îmbraci cu aceleași haine, este clar că a apărut o problemă!
În momentul în care cauți telefonul mobil, de zor, fără a observa că-l ții în mână, sau, mai evident, comunici prin el...ai mintea plină de probleme!
Dacă pornești spre o anumită locație și constați că ai greșit direcția sau deja ai ajuns în altă parte...ai o problemă!
Daca vrei sa intri în propria locuință și descoperi că nu ai cheile sau ai nimerit în altă parte... esti bulversat!
Concluzia este aceeași, ai nevoie să-ți limpezești mintea, să-și ordonezi gândurile. Totul ține de voință!
Oboseala fizică se poate remedia prin odihnă dar cea psihică, parcă este şi mai intensă în timpul somnului.
Dar așa cum orice problemă are o soluție, remedierea cu mintea preocupată de probleme, este sportul!
Nu trebuie să apelezi la un guru al sportului și doar la accesoriile adecvate.
Te încalți cu adidasi Asics de la SportGuru.ro  și pornești să alergi. Alergând, ai impresia că fugi de probleme și-ți limpezești mintea.Sportul înseamnă sănătate.
Dacă pantofii de sport se distrug, mai greu acest lucru, pentru că sunt de foarte bună calitate, se poate folosi bicicleta de laSportGuru.ro .
Mașina în ziua de azi, a înlocuit prea mult, orice alt mijloc de deplasare a oamenilor, fapt ce a condus spre diferite boli. Una dintre ele, pregnantă la toți, este legată de mărirea colesterolului, cu tendințe de îngrășare. După o cură de sport, greutatea își revine, ca și mintea care se limpezește. Important este să începi, ca în orice activitate, pentru ca apoi  în timp aceasta, să devină obișnuință.
La început am fost suspicios în legătura cu sportul...Este mai plăcut să te odihnești privind la televizor, navigând pe internet, decât să te obosești alergând, dar rezultatele pozitive se văd în timp!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu