cluc24

miercuri, 7 aprilie 2021

Când ai un farmec aparte

 

Gata şi ultima înghiţitură de cafea. Îmi iau setul de cosmetice, având grijă să nu uit de tubul cu cremă hidratantă. Mă ridic de lângă masă şi o pornesc spre ieşire, dar nu înainte de a privi și de a mă convinge că totul este în regulă, în apartament. Lumina e stinsă, gazul este oprit, iar apa… astăzi nu curge!

Aştept liftul, dar îmi aduc aminte că de fapt, nu există lift în bloc….

Cobor pe scări. iar la parter mă întâlnesc cu doamna pensionară de la apartamentul trei, care mă stresase seara trecută cu  vizitele ei continue:

-          Bună dimineaţa!

-          Bună dimineaţa. Ce faceţi? – mă întreabă ea.

Mă uit cu mirare la ea și o pornesc spre ieşire. Probabil nu mai vede bine…

Privesc spre ceas. Mai am ceva timp, motiv pentru care intru în magazinul din staţie. Arunc o privire şi mă îndrept spre raftul cu produse românești de calitate. Mă uit la produsele cosmetice şi mă decid  repede să aleg unul dintre ele, care are cu siguranță efect radiant sănătos, de la brandul meu preferat Gerovital – Doctor în frumusețe. Mă uit din nou la ceas şi mă grăbesc spre caserie.

Sursa: Farmec.ro


Aştept cu răbdare ca bătrânica din faţa mea să termine cu întrebările şi să-şi strângă produsele. Repede o ajut, iar ea îmi aruncă o privire de vampiră… Brrr.

În sfârşit, bătrânica o porneşte bombănind, spre ieşire. Pun produsele pe bandă şi aştept ca vânzătoarea, o vecină de-a mea, pe care o cunoşteam din copilărie, să le scaneze.

-          Bună ziua.

-          Bună ziua. Aveţi de plată… - spune vânzătoarea

Mă uit la ea, având aceeași privire cu cea a pensionarei, care tocmai părăsise incinta. Se pare că a înnebunit vecina mea! O fi obosită… stresată.

Nu stau pe gânduri și ies grăbită, aproape alergând spre stația de autobuz. Ajungem concomitent, eu și autobuzul. Urc în grabă şi stau în picioare pentru că este aglomerat. O femeie se ridică oferindu-mi locul ei pe scaun:

-          Luaţi loc.

-          Mulţumesc…dar… - rămân fără cuvinte.

Simt o uşurare când cobor. Se pare că oamenii încep să devină anormali! Ajung repede în birou şi mă apuc de treabă. Apare colega mea:

-          Am primit documentele. Vă mulţumesc!

În acel moment, degetele pică pe tastatură, ca şi cum ar fi aflat o veste nemaipomenită. Ce a apucat-o şi pe colega mea să-mi vorbească la persoana a doua plural! Eram doar eu! Cred că are o problemă cu ochii! Nu doar ea!

Când ajungi să ţi se vorbească cu dumneavoastră…. sigur ai îmbătrânit, sau suntem două  În timp ce meditez, constat că toate persoanele cu care m-am întâlnit astăzi, erau erau mai în vârstă ca mine!

Dar vorba aceea, când doi îţi spun că eşti cumva…sigur aşa este!

O dată cu plecarea colegei, o pornesc şi eu spre toaletă. Şefa mea tocmai se afla în fața ușii și-mi face loc să intru. Uimirea mea tot creşte… creşte… până-mi văd faţa în oglindă! Chipul meu este….pielea mea….tenul meu…

Buf! Am căzut din pat. Ce bine că totul a fost doar un vis! Cred. Mă ridic încetișor pornind cu teamă spre oglinda de la baie. Chipul meu, pielea mea…. sunt perfecte. Doar folosesc produsele din noua gamă Gerovital H3 Evolution Perfect Look! Privesc spre crema mea, lângă care se află și o cremă anticelulită, care-şi face datoria cu prisosinţă.

Sursa: Farmec.ro


Ce bine, că totul a fost doar un vis. Mă bucur enorm, pentru că farmecul  meu este în continuare, o armă a reuşitei în viaţă! Sanșa mea este că sunt născută sub semnul evoluției.

Cred că sunt stresată, pentru că aștept cu nerăbdare noile produse comandate de la Farmec. În liceu eram speriată că nu reușeam să îndepărtez machiajul și uneori arătam ca o vrăjitoare. Acum, de când folosesc Apă Micelară cu Ulei de Trandafir Sălbatic  am pielea curățată delicat și eficient.

Sursa: Farmec.ro


Colega de la serviciu, fata din vis, a fost uimită de efectele acestui produs. Eu i-am recomandat să folosească această apă micelară care conține ulei de Trandafir Sălbatic, ideală pentru un ten normal și îndepărtează cu usurință machiajul waterproof. Eu folosesc produse care sunt testate dermatologic și asigură curățare și are aport de nutrienți. Am avut noroc și cu prietena mea, care este vânzătoare la un magazin care este reprezentanță a companiei Farmec. Ea mi-a arătat cum se aplică produsul, folosind un disc cosmetic cu ajutorul căruia, prin mișcări circulare mi-a curățat pielea până la eliminarea completă a machiajului și a impurităților. Imediat am simțit o stare de relaxare și confort.

Până să descopăr produsele care-mi hidratează intens pielea, îmi era frică să ies din casă, să mă uit în ochii persoanelor din jur, de teamă să nu vadă că-mi pică machiajul, precum fețele vampirilor din filmele horror. Când se uita cineva mai intens la mine, mergeam repede la baie ca să-mi „pudrez nasul” și să mă liniștesc. La întâlnirile cu actualul meu soț, tot părăsind masa de la restaurant, el s-a speriat că încerc să fug pe fereastra de la toaleta și nu reușeam. Acum, peste ani, zâmbim amintindu-ne acele clipe de neuitat.

Am primit mesaj de la curier. Îmi vin produsele comandate, printre care și crema anticelulitică, ideală în masajul anticelulitic al pielii corpului ce tonifică și îmbunătățește textura pielii, stimulând microcirculația și conține Cafeină și Ulei natural de Trandafir Sălbatic.

Sursa: Farmec.ro


De când folosesc produse pe bază de Ulei de Trandafir Sălbatic am devenit rebelă și mă simt mult mai bine, încrezătoare în tot ce fac!

Pentru ca soțul meu să plătească cumpărăturile, am comandat și pentru el, o loțiune de după Ras cu Acid Hialuronic Gerovital Men, pentru că de câte ori îl sărut, simt cum mă înțeapă obrajii lui aspri.

 

Acest articol a fost scris pentru Spring Superblog 2021, folosind o varianta a eu-lui feminin!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu