cluc24

duminică, 7 iunie 2020

Cum să alegi mașina ideală - second hand


Autoturismul personal nu este un lux și a devenit o necesitate. Mobilitatea prin oraș este una importantă pentru că totul se măsoară atât în timp cât și în bani.
Alegerea mașinii este una anevoioasă. În cazul achiziției unei mașini noi, prețurile sunt mari, alegerea dotărilor și timpul de fabricație pot dura uneori mult mai mult decât ne așteptăm. Dacă nu avem bani suficiență, obținerea unui credit induce în mod cert alte neajunsuri legate de timp și normal, de bani, pentru că vom achita dobândă la împrumut.
Alegerea unei mașini second hand poate fi oportună dacă se dorește utilizarea acestui mijloc de transport pentru o perioadă de timp limitată. Costurile sunt mai mici iar rulajul autoturismului a fost deja făcut. Dar de unde știm cât de bună este mașina? Oare câte accesorii trebuie să înlocuim în timp? Dacă se defectează mult mai repede decât ne așteptăm?
Răspunsurile la aceste întrebări de fapt se pot spune în două cuvinte: SIXT SH. Achiziționarea unei mașini rulate poate fi varianta ideală pentru multe persoane, iar această companie este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de mașini rulate din România, oferind clientelei sale servicii unice pe piața locală, precum garanția primului proprietar și 2 ani garanție. Cumpărând o mașină rulată de la www.sixtsh.ro - știi deja că vei sta fără griji, pentru că la ei găsești mașini sigure.
Dar cum se face acest lucru? Foarte simplu.
Primul poas îl reprezintă accesarea sitului  făcând clic pe SIXT SH.


După accesarea link-ului se afișează meniul de unde se pot selecta: marca mașinii dorite, modelul autoturismului și tipul de combustibil care să fie utilizat. Se pot alege gama de prețuri și gama anilor de fabricație, după care se aplică filtrul.


Apoi se intră în meniul unde se pot selecta mai multe opțiuni și facilități pe lângă cele anterioare: marca, modelul, tipul de combustibil, adăugându-se  tipul de transmisie, culoarea exterioară, caroseria, număr-tip uși, disponibilitatea mașinii. Pe lângă ajustarea prețului și a anului de fabricație mai apare un filtru legat de numărul de km.


După completarea informațiilor, apar produsele - mașinile care corespund cerințelor cu toate informațiile aferente.
Prin intermediul magazinului virtual se pot obține oferte speciale și sunt prezentate condițiile de vânzare și eventuale posibilități de finanțare. De asemenea se poate realiza un schimb de mașini. Dacă un proprietar dorește o mașină mai mare, ori s-a plictisit de cea veche, o poate schimba, cu reglaje financiare cu alți proprietari de mașini, dornici de un asemenea schimb.

În prezent, mașina nu este doar un moft, uneori este mai mult decât o necesitate. Timpul este prețios, iar deplasările trebuie scurtate pentru a evita panica și agitația legată de punctualitate.
Uneori alegerea unei mașini este dificilă, mai ales dacă autoturismul este unul de familie. Acest mijloc de transport trebuie să asigure confortul, să fie util și practic.
Trebuie să aibă portbagajul adecvat astfel încât să fie eficient pentru depozitarea lucrurilor necesare pentru a fi transportate. Mașina trebuie să fie încăpătoare, în funcție de persoanele care se vor deplasa cu ea.
Consumul de combustibil este influențat de modul și locația folosirii mașini. Contează dacă autovehiculul este folosit în oraș sau în afara acestuia, influențând în mod direct această caracteristică a mașinii prin viteza de rulare. Dacă se circulă iarna, în condiții vitrege, pe lângă existența setului de roți pentru iarnă, este nevoie și de căldură, motiv pentru care consumul crește. Aceeași creștere de consum este și vara, la folosirea instalației de climatizare însă drumul este mai lin și se poate folosi viteza adecvată unui consum optim.
Parcarea mașinii este influențată de dimensiunile acesteia. Existența unor senzori și camere video pentru marșarier este eficientă pentru mașinile mari sau pentru locuri de parcare limitate din punct de vedere al suprafeței.
Dotarile standard sunt importante la orice mașină dar se mai pot adăuga componente și accesorii auxiliare: cârlig, apărători, huse personalizate, sistem multimedia.
Uneori este bine să ai o mașină mai mică pentru utilizarea normală în oraș, pentru deplasarea la servici, la școală, la cumpărături și una mai mare și mai puternică eficientă pentru a plecă în călătorii.
Pornind pe Transalpina, o mașină mai puternică se deplasează mai ușor pe circuit, are înălțime mai mare, nu atinge pietrele cu podeaua autoturismului iar consumul de combustibil este folosit eficient, fiind o deplasare în afara orașului aglomerat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu