cluc24

duminică, 24 mai 2015

O marcă pentru o viaţă



Săptămâna trecută a fost una grea şi agitată. Trebuia să recuperez timpul pierdut, adică folosit în alt scop, pentru a reveni la zi cu treburile prin casă şi la servici.
Pe la servici am zburdat ca un iepure, vorbeam la telefon, compuneam documente..
Acasă, am început să mă ocup de curăţenie, de făcut ordine, de pus hainele la uscat după spălare ca poi să fie trecute în conservare, că doar s-a schimbat sezonul! 
Agitându-mă de colo-colo încep să-mi caut telefonul meu, pe care-l aveam parcă de o viaţă. Nu-l găsesc. În timp ce mă pregătesc să sun pe acesta ca să-i idenfic locaţia, îmi încalţ pantofii pentru a pleca cu rufele la uscătorie, că deja făcuseră o mică băltoacă la intrare, pe hol. În timp ce mă încalţ, descopăr cu uimire apa curgea din geacă udă în pantofi.... Apoi cu surprindere, descopăr înotând în acest pantof....telefonul.
Prima reacţie este să-mi salvez mobilul. Îl scot, îl şterg, scot cartela SIM dar apa a distrus tot... Telefonul pe care-l aveam era terminat. Pun cartela SIM la uscat şi continui treaba. Într-un fel, de mult vroiam să-mi schimb telefonul dar mereu ezitasem. Acum era, clar, momentul.
Mă duc şi eu la sediul firmei unde deţin abonamentul telefonic şi mă uit prin jur. O domnişoară se apropie de mine cu gândul să mă ajute. Îi spun ce doresc şi ea-mi prezintă mai multe modele. Deodată aud ca prin ceaţă că are şi Smartphone Philips . Tresar amintindu-mi că aceasta era una dintre cele două mărci de produse care mi-au călăuzit paşii în viaţă.



Primul televizor color, primul video, primul aparat de filmat….toate au fost Philips. Mereu mă întrebam, de ce nu există şi telefoane Philips … şi iată că dorinţa mi s-a îndeplinit!
Domnişoara a început să-mi prezinte mai multe modele de Philips. Derutat, am anunţat că voi reveni a doua zi pentru a mă decide, urma să fie sâmbătă.
Seara am fost la o petrecere de onomastică a unui prieten care primisese cadou, un telefon Philips I928  
În timpul petrecerii, am folosit eu mai mult acel telefon, pentru a-i studia performanţele. Am făcut poze, cu rezoluţia de 13 M, cu dimensiunea de  4096 x 3072, clare, pe care le-am editat şi salvat ca fişiere jpeg în smartphone.
Am făcut şi o filmare video în format mpeg4, cu momentul “decernării” tortului pentru sărbătorit şi am căutat date despre acest telefon pe internet unde navigam cu uşurinţă datorită dimensiunii perfecte ale acestuia: 160,1 mm x 81,8 mm x 8,2 mm, ce avea o greutate de doar 168g.
Abia am aşteptat să se facă ziuă, dimineaţă fiind primul client al magazinului, uimind-o pe domnişoara ce mă ajutase cu informaţii, ziua precedentă.
Mi-am achiziţionat acest telefon, care va fi categoric, datorită performanţelor şi utilităţii acestuia, unul pentru o viaţă. Cardul SIM l-am înlocuit după ce, iniţial mi-au fost salvate şi transferate datele pe noul SIM. Acum am memorie suficientă, nu doar cea mintală, cât şi cea de pe smarthphone ( 2GB încorporat şi cardul suplimentar de 32 G ).
Acum am intrat în rândul lumii, ascultând şi eu, cu o redare perfectă, fişiere audio, în timp ce merg spre servici.
Acest produs este ideal, pentru oricine!

17 comentarii:

  1. Philips e o marca de prestigiu. Am aflat si eu ca fac telefoane mai nou. Daca sunt la fel de bune ca restul aparatelor nu pot decat sa spun: VREAU SI EU UN SMARTPHONE PHILIPS!

    RăspundețiȘtergere
  2. Philips este o marca de renume, un obiect de la ei, este pentru o viata!

    RăspundețiȘtergere
  3. In cazul asta bun venit in clubul "restul lumii" :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Un smartphone este un lucru mai mult decat util.Am si eu nevoie de unul.Multumesc pentru recomandare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu nu ma omor dupa noile tehnologii, dar tu mai convins ca un astfel de telefon e foarte util.

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar exista telefon Philips? Nu stiam. O sa aprofundez problema! Multumesc de informatie

    RăspundețiȘtergere
  7. Inca nu am avut un telefon Philips dar poate am sa-mi iau acum :) Multumesc pentru informatii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Informatia este o conditie necesara dar uneori nu si suficienta. Cu placere!

      Ștergere
  8. eu sunt multumita de "tehnologia " mea... dar e bine de stiut

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu stiam ca cei de la Philips au scos si telefoane..o informatie foarte utila

    RăspundețiȘtergere
  10. Un telefon interesant de la o marca care intrece toate asteptarile.

    RăspundețiȘtergere
  11. Asa este. Eu sunt cu marca Philips...din copilarie!

    RăspundețiȘtergere
  12. Este de stiut...Multumesc de informatie!

    RăspundețiȘtergere