cluc24

duminică, 21 martie 2021

În căutarea unui ten sănătos

 

Fiore se pregătește de petrecerea organizat de ziua ei. Își termină baia revigorantă, iar în timp ce-și îmbracă halatul pufos, aruncă o privire spre oglinda aburită. Își verifică pielea și oftează. Frumusețea ei a fost mereu un atuu în tot ceea ce făcuse. Se consolase cu idee că după o vârstă, frumusețea din interior este mai importantă decât frumusețea exterioară.

Începe să se îmbrace cu rochia albastră care-i scotea în evidență corpul perfect, pentru o femeie de peste 30 de ani. Începe să se pieptene și se privește în oglinda care-i prezintă chipul speriat de anii care au trecut.

Oftează ușor și se îndreaptă spre dulăpiorul magic. Caută crema ei obișnuită pentru piele și descoperă primul cadou primit cu ocazia aniversării ei, un produs La Cabine Romania.

Curioasă, așa cum sunt femeile, mai ales dacă descoperă un produs de care au nevoie, Fiore deschide cutia La Cabine Retinol, scoate o fiolă și citește atentă instrucțiunile, uitând de grijile pe care le avusese până în acel moment.



...

Petrecerea s-a terminat târziu în noapte, iar Fiore a fost strălucitoare. Soțul ei a privit-o admirativ, remarcând faptul că viața i-a oferit tot ceea ce și-a dorit.

Fiore era obosită, dar se simțea perfect. Auzise de la prietena ei, mici secrete prin care femeile pot rămâne mereu nu doar atractive, cât mai ales sănătoase și frumoase.

Seara, Fiore se retrage în același loc în care dimineața se stresase în legătură cu pielea ei care-i provoca teamă. Temerile ei nu aveau legătură cu simptome ale vreunei boli, ci pur și simplu, trona spaima unei deteriorări în timp.

Fiore se întinde în apa spumoasă din cadă și începe să se gândească la viitor. Își aduce aminte de mottoul ei: Suntem prea mult ancorați în exterior!

...

Orice dorești să știi, întreabă-te pe tine! - sunt primele cuvinte spuse de Fiore pe filmarea de pe vlogul pe care tocmai îl terminase. Derulează imaginile și ascultă atentă, pentru a fi sigură că cele comunicate de ea sunt în concordanță cu realitatea.

Mulțumită de produsele primite cadou de ziua ei și testate, din gama La Cabine Farmacia la Pret Mic, Fiore a considerat că este important să anunțe cât mai multe femei despre avantajele folosirii acelor produse.



Orice ai pierde îți vine înapoi în altă formă!

Frumusețea se întreține din interior, mai ales atunci când este vorba despre hidratarea, suplețea și fermitatea pielii.. Produsele sunt cu ingrediente naturale, folosind tehnologii inovative, iar fiolele cu ingrediente concentrate și testate dermatologic sunt fabricate după îndelungi studii, în Spania.

Folosind cele zece fiole care sunt ambalate individual, conținând doza exactă  de care are nevoie pielea, datorită concentrației ridicate de ingrediente active și a texturii cu absorbție rapidă, rezultatele au fost vizibile în timp scurt și sunt de durata, ajutând la ameliorarea efectului de fotoîmbătrânire.

Folosind aceste produse naturale, femeile își recâștigă încrederea pe care au pierdut-o din cauza gândurilor negre care nu au ce căută în viața nimănui!”

Fiore zâmbește și-și admiră tenul în oglinda de la baie fără a se teme.



...

Fiore privește în zare iar ochii îi strălucesc de fericire. Aude că se deschide ușa de la intrare și aleargă în întâmpinarea soțului:

- Am o surpriză pentru tine! - zice Fiore.

- Ai gătit friptură?

- Nu, adică da, dar am și alte veste!

- Te ascult dragă, ești tot mai frumoasă din zi în zi!

- Tocmai această frumusețte, de fapt vorbind despre ea, ne aduce o mare surpriză!

- Ce anume?

- Curtea Regală a Spaniei a vizualizat vlogul meu și ne-au invitat pentru un weekend la Palatul Regal din Madrid, ca să folosesc produse La Cabine la ele acasă.

- La Palacio de Oriente?

- Da. Știu că ai prefera Barcelona, dar putem da o fugă și acolo!

...

Fiore a fost puțin fâstâcită la dineul servit la Curtea Regală. Văzuse doar în filme acele petreceri fastuoase, cu meniuri speciale și ținute de gală. Se chinuise să-și convingă soțul să poarte o ținută adecvată. Ea reușise să atragă atenția participanților, nu doar prin eleganța ținutei, ci și prin frumusețea ei, putând deveni chiar un ambasador al brandului La Cabine.

Călătoria a fost obositoare chiar dacă au călătorit cu avionul la business class. Au vizitat Madridul în timp ce au fost conduși cu limuzina spre Palacio de Oriente.

Fiore și-a răsplătit soțul care efectiv se chinuise cu hainele incomode la petrecere, ducându-l în vizită la Barcelona.

...

Ajunși în nord-estul Spaniei, pe coasta Mediteranei, la 160 de km în sud de Munții Pirinei, au fost întâmpinați de o atmosferă agitată, dar plăcută. Fiore și soțul ei au făcut o încursiune în istoria, cultura și civilizația orașului.

Istoria Barcelonei își are începutul în perioada lui Hamilcar Barca (tatăl lui Hannibal) când carteginezii au întemeiat orașul Barcino.

În perioada romană, orașul devine o bază militară, un castrum roman, al cărui centru se afla pe micuțul deal Mons Taber, din apropierea primăriei Placa de Sant Jaume. Dovada a acestui trecut sunt fragmentele rămase din zidurile romane, vizibile și în prezent pe harta centrului istoric. Aceste rămășițele romane sunt expuse sub Plaça del Rei, la intrarea în muzeul orașului: Museu d'Història de la Ciutat.

În apropierea Muzeului, în locul unde se termină portul vechi La Rambla, se află o statuie impunătoare a lui Cristofor Columb.

Arhitectul Antoni Gaudí, care a locuit în Barcelona, a lăsat ca moștenire peste generații mai multe lucrări precum: Palau Güell - Parcul Güell și biserica Sagrada Família

Fiore și soțul ei, după ce au obosit de cutreierat pe la rămășițele romane spre cetatea medievală, au admirat orașul modern cu bulevardele sale deschise cu toate intersecțiile lăsate largi de către colțurile clădirilor tăiate într-un mod inedit. Au coborât pe Les Rambles și am văzut prestigioasa operă El Liceu, piața alimentară La Boqueria și printre arcuri și palmieri, am zărit Piața Plaça Reial. Ala a sesizat că soțul ei era mândru, pentru că persoanele pe lângă care treceau, le zâmbeau. Ea își atingea fața și zâmbea. Descoperise un alt secret important: prin incapsulare, retinolul pătrundea mai adanc in straturile pielii și a redus posibilele probleme de iritare, iar ca rezultat, se putea observa pielea întinerită și netedă.

Limuzina a venit și i-a preluat de lângă Arcul de Triumf, de la intrarea principală în Parcul Ciutadella și Mănăstirea Montserrat. În timpul deplasării au admirat cele două clădiri ale lui Antoni Gaudí: Casa Milà și Casa Batlló, de lângă bulevardul Passeig de Gràcia. Nu au ocolit nici cele două dealuri: Montjuïc (aflat lângă port) și Tibidabo (unde este un parc de distracții), Stadionul Olimpic și Palatul Sportiv (realizate de arhitectul Arata Isozaki).

Revenind la Madrid, Fiore a făcut o scurtă vizită la brandul Le Cabine, care pe lângă sfaturi, i-au oferit și produse pentru testare, dintre care, unele vor fi folosite de prietenele ei.

...

Fiore pregătește noul filmuleț pentru vlogul ei. Prezenta produsul La Cabine Anti Imperfection, folosită pentru imperfecțiuni pigmentare chiar de prietena ei.  Nu se mai miră de numărul mare de vizitatori, pentru că este conștientă că doar informațiile reale atrag publicul receptor.

Este mulțumită de realizările ei, de recunoașterea meritelor și mai ales de faptul că a ajutat și alte persoane să-și regăsească liniștea sufletească, fără teama de a se privi în oglindă.



Problemele pielii apar ca urmare a neacceptării lumii exterioare. Totul ține de rigiditatea corporală și de cea mentală, care sunt cauze subtile ale bolilor”.


Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2021, iar imaginile au fost preluate de pe situl :



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu