cluc24

sâmbătă, 6 ianuarie 2024

Bambye: MATERIA ÎNTUNECATĂ – Blake Crouch

 Cum este să te trezești într-o zi într-o altă lume, unde să fii alături de aceleași persoane dar în alte circumstanțe? Pare ciudat și totuși ceva atrage omul spre necunoscut.

De unde pornește această idee? De multe ori, când viața de familie se intersectează cu partea profesională, omul trebuie să ia anumite decizii care în mod inevitabil îi înfluențează viitorul.

Unele persoane aleg satisfacția profesională, renunțând efectiv la viața de familie, iar când pierd agoniseala lor de o viață regretă…. Oare nu era mai bine să se dedice unei familii, care ar fi fost mereu alături de ei?

Alte persoane luptă pentru familie, fac tot ce pot pentru a-și construi și a-și dezvolta o familie perfectă, ideală, dar uneori rămân cu regrete legate de profesie și de experiențele pe care le-ar fi dobândit dacă ar fi avut o viață alfel organizată.

De la aceste premize pleacă ideea romanului „Materia întunecată” scrisă de Blake Crouch. Un om nu este unic în Univers și are mereu mai mulți „EU”... citește mai departe.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu