cluc24

luni, 19 septembrie 2022

Vine... Toamna creativă

 

Vine doamna Toamnă și odată cu ea începe o nouă competiție sub egida Superblog. Este perioada în care bloggerii din țară se pregătesc intens pentru nun maraton creativ de două luni, în care deși apar frustrări, nemulțumiri, bucurii, emoțiile în general sunt pozitive, culminând cu o reîntâlnire într-un loc drăguț, unde agitația și freamătul sunt la ele acasă.

Uneori în viața trebuie să-și asumi riscuri și să părăsești zona de confort, astfel încât să devodești că poți mai mult, mult mai mult, să-ți depăsești limitele. Creativitatea uneori este în vacanță, dar trebuie să te aduni, precum frunzel îngălbenite și să treci pragul care uneori ți se pare mult prea înalt dar de fapt nu-l privești din locul potrivit.

Ce înseamnă SuperBlog? O comunitate care se extinde, care trece dincolo de granițele țării și de multe ori oferă surprize, indiferent că sunt frumoase sau nu.

În cadrul acestei competiții, ar trebui să se ofere pe lângă clasicele diplome de finaliști pentru cei care trec linia de finish a tuturor probelor, și o diplomă de participare, pentru cei care-și dedică timpul și participă la un minim de 25% din probe. Uneori timpul aleargă mult mai repede și nu-l putem prinde, dar nu nelăsăm, însă nici nu vrem să fim precum unii sportivi care ratează o performanță la care se aflau în urmă cu doar câteva secunde.

Prin acest articol, dacă apare, înseamnă că-mi anunț participarea le ediția 25 din SuperBlog. Nu am participat de la începuturile competiției, dar perseverez și constat că lumea se schimbă, deși uneori pare că stăm pe loc, doar Soarele fiind cel care ne influențează pașii.

Atât deocamdată, anunțând particparea la o competiție accesibilă celor dornici de o luptă cu ei înșiși cu două bloguri, mă retrag momentan în carapacea mea!

https://mendre.ro

https://cluc24comicehaioase.blogspot.com

Spor, succes și toate cele bune... Start...



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu