cluc24

sâmbătă, 2 aprilie 2022

Best friend forever - indiferent de situație

 

Mă deplasez agale pe stradă, așteptând ca soarele să mă încălzească. Mă uit la vitrine și mă opresc în fața unei intrări la un magazin de haine. Ușa se deschide și las o domnișoară să iasă pentru a putea intra și eu. Aproape că mă sperii când o văd cum arată. Aveam impresia că a scăpat din filmul “Dracula”, sau a bătut-o cineva. Era doar o iluzie pentru că domnișoara era zburdalnică, deci nu avea probleme. Sprâncenele ei erau ridicate de parcă s-ar mira tot timpul de câte ceva, iar coloritul ochilor se confundau cu acele sprâncene speriate. În mod cert, fata avea nevoie de produse cosmetice de cea mai bună calitate, pe care să le folosească după sfaturile unor profesioniști.

Sursa: Facebook - Allurene


În spatele meu se așează două persoane, probabil un cuplu de tineri care se pregătesc de căsătorie, pentru că el își aranjează cu greu cravata de la costum, iar femeia este palidă... După o scurtă clipă de gândire, renunț să intru în magazin și mă întorc la 90 de grade, pornind pe străduță, în sens invers deplasării anterioare, nu înainte de a-mi cere scuze față de cuplul care se îndepărtează unul de celălalt pentru a-mi face loc să trec.

Privesc ceasul și observ că sunt în întârziere. Încep să alerg ușor, iar unii trecători îmi aruncă priviri ciudate. Ajung la terasa restaurantului, moment în care prietena mea din liceu, se ridică de la masă și-mi face cu mâna, lovind ușor tava pe care o ținea chelnerul. Ajung repede lângă cea mai bună prietenă a mea, într-un timp scurt, suficient ca și chelnerul să-și echilibreze paharele dansante de pe tavă.

- Ce faci?

- Bine. Tu? Era să întârzii!

- Nu-i problemă, ba e, adică nu... Sunt agitatată!

- Observ, pentru că vorbești ciudat...

- Da...Alex m-a cerut de soție!

- Felicitări ! Mă bucur pentru tine !

Prietena mea... Am fost colegi de liceu, dar pe atunci nu prea ne vorbeam, deși nu eram certați. La întâlnirea de cinci ani de la terminarea liceului ne-am apropiat, devenind extrem de apropiați din punct de vedere al prieteniei. În perioada liceului, prietena mea cea mai bină de acum era o grăsunică, care avea păr scurt și era băiețoasă. Toți o priviseră ca pe fata care trebuia să fie băiat, doar că era sensibilă și emotivă. Nimic nu o evidențiase în timpul școlii, dar la acea întâlnire de cinci ani de la terminarea liceului, toți băieții se uitau după ea, nerecunoscând-o și întrebăndu-se cine este! Noroc că am intrat în clasă și s-a citit catalogul! Era frumoasă, strălucitoare și întinerise. Studiase chimia.

Revenind la prezent, prietena mea are o afacere în domeniul marketing, ocupându-se de produse cosmetice de îngrijire ten. Ea îmi povestea de modul în care Alex o ceruse în căsătorie după o seară romantică iar gândurile mele erau undeva departe. Ea sesizează și mă întreabă:

- Ai pățit ceva?

- Nu. Doar că o prietenă de-a mea are o problemă cu pielea de la gât, acum că apare și soarele mai arzător pare că se acutizează.

- Asta nu este o problemă. Îți recomand crema hidratantă Allurene care este perfectă pentru îngrijirea pielii feței și a gâtului, indiferent de ten. Este din gama de produse Allurene Cosmetics, cele de care ți-am povestit. Acestea sunt produse cosmetice românești cu ingredinete naturale, fără parabeni. Uite un prospect.

Prietena mea își deschide poșeta și dintr-un teanc de prospecte îmi oferă pe cel al produsului despre care vorbise. Citesc prospectul pentru documentare: crema se aplică dimineața și seara pe față, gât și în zonele care sunt vizibile la soare, pe pielea curățată și/sau demachiată în prealabil. Produsul se poate folosi și ca bază de machiaj. Crema hidratantă Allurene conține: acid hialuronic și Hydrotensil (ce hidratează pielea în profunzime și pe timp îndelungat, asigurând totodată respirația celulară optimă); Hydrargan (ce are rol de hidratare, vitaminizare și antioxidant, ce combate uscarea și pierderea elasticității pielii), Phytosqualan (ce redă suplețea și elasticitatea pielii și previne pierderile transepidermale de apă, cu un puternic efect de hidratare) și Biohidractil  (ce are rol de hidratare pe termen lung și îmbunătățirea flexibilității și fineții pielii).

Sursa: Facebook - Allurene


- Mulțumesc. Apreciez. M-ai ajutat și cu problemele legate de divergențele de servici...

- Pentru ce sunt prieteniile? Să ajute! Și tu m-ai încurajat când am fost părăsită de iubit și am rămas gravidă!

- Important este ca noi să ne ajutăm, să ne sfătuim să nu ajungem așa cum azi m-am speriat de o fată... - spun eu și-i povestesc întâmplarea de la intrarea din magazinul de haine.

Prietena mea zâmbește discret și-mi oferă din poșeta ei magică, încă un prospect:

- Acest produs ar trebui să-l folosească. Când eram de tănără și eu am avut probleme, dacă aș fi întrebat, dacă m-aș fi sfătuit...

- Poate nu mai ajungeam să ne împrietenim, erai frumoasă, divă...

- Nu, frumusețea nu trebuie să schimbe caracterul.

Studiez prospectul și constat că era un produs cunoscut la mine în familie: crema de contur ochi Allurene – utilizabilă pentru toate tipurile de ten, care reduce ridurile și cearcănele. Produsul avea testare dermatologică și oftalmologică și se aplică după demachierea tenului cu apa micelară sau laptele demachiant din aceeași gamă, pentru un ritual complet și corect de îngrijire a tenului. Ingredientele folosite erau Hyaceramidil  (destinat îngrijirii zonei sensibile din jurul ochilor, locul predispus la apariția ridurilor), Phytosqualan (pentru a rede suplețea și elasticitatea pielii prevenind pierderile transepidermale de apă) și Cobiophytonic (ajută la reducerea cearcănelor, are rol antiinflamator și efect calmant și decongestionant).

- Apropo, nunta este programată peste o lună.

- Super! Să ne adaptăm la anotimp și să ne pregătim de petrecere.

- Legat de discuția de ieri, uite îți recomand Allurene Cosmetics crema antirid Allurene - îmi spune prietena mea care-mi oferă încă un prospect.

Privind cu coada ochiului, observ că celelalte prospecte sunt așezate în poșeta ei, deci nu voi mai primi și altele. Crema antirid Allurene este pentru prevenirea și reducerea ridurilor, care este recomandată pentru a se folosi începând cu 30 de ani, indiferent de ten. Se aplică dimineața și seara, pe față, gât și decolteu, pe pielea curățată și/sau demachiată în prealabil. Crema se poate folosi ca bază de machiaj. Beneficiile asupra texturii pielii se datorează efectului sinergic asigurat de ingrediente care o compun: Lipoceravit-C (are efect antirid garantat, ce ajută pielea să își păstreze tonusul și elasticitatea, stimulează producția de colagen din piele, reduce hiperpigmentarea și protejează și restaurează straturile lipidice ale pielii) și Phytosqualan (pentru a reda suplețea și elasticitatea pielii prevenind și pierderile transepidermale de apă, cu un puternic efect de hidratare). 

Sursa: Facebook - Allurene


Abia termin de citi prospectul că prietena mea îmi așează crema în față, pe masă:

- Poftim, este ca și mine un BFF!

- Adică?

- Best friend forever.

- Da. Hai să gustăm vinul, că se tot uită chelnerul la noi! - spun eu

- E speriat după ce a avut un dans cu paharele de pe tavă - râde BFF-ul meu. Crema este cadou pentru soția ta, că doar eu v-am făcut cunoștință și ați devenit o familie fericită!

Ascult și zâmbesc. Eu sunt doar un eu masculin, dar cel mai bun prieten îți poate fi o femeie, un bărbat sau de ce nu...mai mulți. Pentru bărbați este greu să se descurce într-o lume a femeilor dacă stau departe de principiile, valorile, obiceiurile, rutina și de viața lor.

 

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2022.

 

 

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu