cluc24

luni, 6 iulie 2020

Confort și revigorare


Gata. Am închis laptopul și mi-am pregătit luat rucsacul, salutând din mers, pe colegii de birou. Este vineri și începe week-end-ul. Mă grăbesc spre mașină pentru a nu fi surprins de șeful meu, ca să-mi ceară să-i fac ceva, așa din scurt...
Mă urc în mașină și pornesc grăbit. Traficul este aglomerat, așa cum se întâmplă în fiecare zi de vineri. O iau pe scurtătură și ajung în fața bocului. Opresc, cobor grăbit și urc pe scări.
Soția îmi deschide ușa și eu mă grăbesc spre masa din bucătărie pentru a servi masa. Unul dintre copii sejoacă cu mingea și lovește o cratiță care se răstoarnă. Era cu ciorbă, cratița nu mingea!
Soția mea face curat, eu zâmbesc și nimeni nu se enervează. Dacă era orice altă zi, în afară de vineri, începea un mic scandal.
Termin de mâncat, iau rucsacul în spate și cobor spre parcare. Soția mea încuie locuința, ia pe cei doi copii de mână și se urcă în mașină.
Totul se desfășoară în liniște, conform programului obișnuit, al unei zile de vineri.
Am demarat și plecăm în mica noastră escapadă de week-end. În aproximativ o oră, am ajuns în zona noastră de confort unde respirăm aerul curat, lipsit de poluarea specifică orașelor.
Între timp ajung și prietenii noștri. Copilul lor aleargă spre cei doi copii ai noștri și încep să se joace cu mingea. Eu și cu prietenul nostru instalăm corturile, iar femeile pregătesc masa.
După ce terminăm culcușul, ne scoatem undițele și încercăm să ne capturăm...cina.
Indiferent că prindem pești sau nu, importantă este relaxarea și aerul curat.
Vom avea din nou un week-end de vis, în care ne încărcăm bateriile pentru o nouă săptămână.Prietenul meu îmi spune că săprămâna viitoare va ploua, deci trebuie să ne facem un program în spațiul nostru, în interior. Probabil ne vom uita la filme sau vom juca diverse jocuri de creativitate. Prietenia contează. Aerul curat nu este o problemă, pentru că atât acasă cât și la servici ne ucurăm de un aer curat și un spațiu dezinfectat pentru că sterilizatoarele LavanUV fac ca orice spațiu închis să pară ca fiind un loc în natură.
Sterilizatoarele LavanUV, cu lampă UVC, distrug bacteriile, virusurile și purifică aerul în proporție de 99,9%. Cu ajutorul acestora pot fi dezinfectate toate spațiile închise precum casa, mașina, garderoba, birouri, săli de conferință, dar și obiecte precum telefoane, bani, chei sau bijuterii. Lampa UV dezinfectantă acționează asupra tuturor microorganismelor, distruge structurile DNA/RNA și face să-și piardă funcția de reproducere și de replicare, pentru a atinge scopul sterilizării. Acestea sunt conforme cu realitatea și se pot găsi în magazinul online Lavanuv, unde se găsesc mai multe  produse de calitate care oferă o protecție avansată și ajută la menținerea unei încăperi curate.Un aer curat asigură în mod cert o productivitate mare, așa cum se întâmplă și în compania unde lucrez. La început am fost sceptici, dar timpul ne-a demonstrat că uneori, un mic confort, oferă calea spre succes și prosperitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu