cluc24

miercuri, 31 iulie 2019

Atunci când știi ce vrei


Gogonel pune telecomanda televizorului pe brațul fotoliului și-și ia doza de bere. Rămâne dezamăgit văzând că se scursese și ultima picătură. Strivește obiectul și ia și cealaltă doză aflată pe jos și începe să jongleze cu ele. O picătură din licoare o stropește pe Maimuțel care se afla la la masă, privind pe laptop.
-          Ai grijă! – spune Maimuțel.
-          Nu-i problemă, sunt perspicace – se laudă Gogonel în momentul când scapă o doză pe masă.
-          Vezi...vezi... – îl amenință Gogoșar cu făcălețul în timp ce aruncă o privire în cameră.
-          Bine...bine... – spune Gogonel mai făcând două jonglerii în timp ce doza pică pe brațul fotoliului.
Gogonel încearcă să evite contaminarea telecomenzii și lovește telefonul mobil care cade pe jos, auzindu-se o pocnitură care-i oprește instantaneu orice acțiune a posesorului telefonului. Apare și Gogoșar în fugă:
-          Ce este!
-          S-a stricat telefonul de la șoc! – oftează Gogonel.
-          Prostia se plătește – spune Gogoșar alergând spre bucătărie de unde începea să vină un miros de ars.
În acest timp, Pătrățel intră în sufragerie, își așează telefonul mobil pe brațul fotoliului și derulează canalele de la televizor. Se ridică instantaneu și caută o bere.
-          Le-a consumat Gogonel – îl informează Maimuțel pe fratele ei.
-          De aceea este fericit și sare într-un picior! – gândește cu voce tare Pătrățel.
-          Nu! Sunt supărat că mi-a căzut telefonul și s-a spart ecranul, s-a zgâriat...
-          Păi... dacă nu ai protecție Smart!
-          Îmi trebuia o folie... un ecran de protecție...dar nici tu nu ai! – constată Gogonel comparând cele două telefoane ce se aflau pe brațul fotoliului. Dar este ceva diferit....
-          Da – spune mândru Pătrățel. Mi-am luat de la Smart Protection un produs premium, Clasic Smart Protection cu efect mat antireflex.
-          Da, tu ai luat folii Samsung, eu aveam nevoie pentru alt model.
-          La SmartProtection Shop găsești orice model ai nevoie. Dacă nu apare pe site, le soliciți și te rezolvă! La fel am făcut și pentru telefonul pe care-l are Maimuțel!
-          Da! – aprobă Maimuțel. Este o folie antireflex mata smart protection. Are niște chestii interesante...

-          Adică? – întreabă Gogonel
-    Caracteristici. Le știe Pătrățel că este expert în protecția obiectelor... dacă ar fi la fel de protector și cu oamenii și sentimentele lor – spune Maimuțel.
-          Da. Duritate 6H la șocuri, cu o grosime de 0.2mm, strat satinat mat antireflex cu auto-regenerare zgârieturi și protecție hidrofobic. De asemenea are un strat special calitate HD de redare a culorilor și are aplicat pe spate un silicon activ pentru o aderență perfectă. Aceste folii mate antireflex se pot folosi la orice device – răspunde Pătrățel repede pentru a schimba cursul discuției.
-          Mda... Deci telefonul este protejat atât la șocuri mecanice cât și la zgârieturi.
-          Da. Are protectie anti-glare pentru liniștea utilizatorului... Uite...telefonul meu a căzut..dar nu are nimic – spune Pătrățel, care din neatenție își scapă mobilul din cauza privirilor insistente îndreptate spre ușa bucătăriei.
-          Da... Nu degeaba este Pătrățel, gândești ca o persoană cu mulți neuroni – spune Gogonel, moment în care toți se grăbesc spre masă pentru că apăruse Gogoșar cu o friptură puțin arsă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu