cluc24

luni, 21 august 2017

3 obiceiuri pe care fiica ta le va DEPRINDE din comportamentul tau!

Atunci cand ai o fetita, esti direct responsabila pentru modul in care ea se dezvolta, pe toate planurile. Este normal sa vrei sa ii insufli anumite obiceiuri, alegeri si comportamente. Explicatiile si sfaturile pot fi eficiente, insa nimic nu functioneaza mai bine decat exemplul personal. Astfel, vei constata, in timp, ca fiica ta iti va urma indeaproape atat obiceiurile sanatoase, cat si cele mai putin benefice.
Iata care sunt principalele 3 trasaturi si obiceiuri pe care fetita ta le va DEPRINDE de la tine!


1. Obiceiurile alimentare
Daca iti doresti ca fiica ta sa aiba o alimentatie sanatoasa, este recomandat ca tu sa renunti prima la prajituri, cartofi prajiti si cine tarzii. Chiar daca tu o vei sfatui sa consume o cantitate mare de fructe si legume, fetita va tinde sa iti urmeze exemplul. Astfel ca, daca tu ai obiceiuri alimentare nesanatoase, ea le va mosteni, cu siguranta. Daca te intrebi de ce nu iti urmeaza sfaturile, ci doar actiunile, explicatia este simpla: micutii isi considera parintii exemple de buna practica. Asadar, data viitoare cand ii oferi o portie de broccoli, asigura-te ca vei consuma si tu acelasi fel de mancare!

2. Stilul vestimentar
Este deja bine cunoscut faptul ca fetitele abia asteapta sa poarte pantofii si rochiile mamelor. In ceea ce priveste feminitatea, tu esti modelul principal al fiicei tale. Asadar, daca vrei ca aceasta sa devina o domnisoara stilata si cocheta, ofera-i un exemplu demn de urmat. Comanda cele mai noi modele de cizme de pe https://www.the5thelement.ro/incaltaminte-dama-piele/cizme-piele-dama, pentru a fi pregatita pentru sezonul de toamna! Daca micuta ta va observa ca tu acorzi o atentie sporita aspectului, ea va invata sa procedeze asemanator.

3. Ritualul de ingrijire

Cu siguranta, i-ai spus fiicei tale, in repetate randuri, sa se spele pe dinti de doua ori pe zi, sa isi curete mainile inainte de a se aseza la masa si sa pastreze ordine in jurul sau. Ei bine, sfaturile si informatiile nu sunt suficiente, in acest sens, fetita avand nevoie de un exemplu concret. Asadar, ritualul tau de ingrijire personala va influenta modul in care ea va proceda, atat in prezent, cat si pe viitor. Asadar, ai grija de tine, iar fiica ta te va urma, cu certitudine!

Acestea sunt doar cateva dintre obiceiurile pe care fiica ta le va deprinde, in mod sigur, din comportamentul tau. In plus, ea va incerca sa iti imite modul de exprimare si felul de a reactiona in diferite situatii. Asadar, acorda o atentie sporita manierei in care te porti, in prezenta micutei, pentru a o ajuta sa se dezvolte armonios!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu